Антония Петрова сложи руската корона

Перничанката стана "Мисис Свят Русия"

Антония Петрова сложи руската корона  | StandartNews.com

Мис България 2009 Антония Петрова сензационно спечели конкурса "Мисис Свят Русия" и ще представлява братушките на световния конкурс за най-красива омъжена жена. Българката има и руско гражданство, което й позволи да участва в състезанието.

"Главната причина да съм в Русия е моят съпруг, който е потомствен московчанин", подчерта Антония, която е обвързана с руския бизнесмен Александър Бередин. "Комсомолская правда" похвали българката за пропорциите й - "висока е 180 см, тежи 53 кг, мерките й са 95-60-90", трогнаха се руснаците. В същото време форумите избухнаха срещу нашенката по същия начин, по който тя си навлече гнева на анонимните писачи, след като стана Мис България.

"Тази от главата до петите е със силиконови корекции и изглежда поне с 10 години по-стара от обявената възраст", палят се в интернет. Перничанката призна в интервю пред "Комсомолская правда", че от България най-много й липсва морето, а иначе всичко останало го има и в Москва. И че не се страхува от студената руска зима - "Може би защото на 7 години се снимах в реклама за сладолед", каза миската с двойно гражданство и две корони.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай