Кои са темерутите на Холивуд

Топ 10 на звездите без приятели

Кои са темерутите на Холивуд | StandartNews.com

Някои от най-големите звезди в Холивуд се оказват абсолютни темерути. Каквото и да се пише или говори за тях, в най-близкото им обкръжение просто липсват приятели. На снимките – папарашки или официални – въпросните знаменитости са най-вече с хора от семейството си.  Те се славят още като самотници, които са си самодостатъчни.

  1. Анджелина Джоли, която участва в десетки благотворителни и обществени акции, преди време призна, че най-добрата й приятелка е била нейната покойна майка. Актрисата беше добра приятелка с Брад Пит, докато той от съпруг не се превърна във враг номер едно.
  2. Мадона досега се е омъжвала няколко пъти, но нито един от бившите не остана нейн приятел. Тя не е близка и с когото и да било от професионалния си кръг, като изключим танцьорите, които споделят леглото й. Кралицата на скандалите не е виждана с дружка дори на шопинг.
  3. В почетната тройка е и Бриджит Бардо – една от най-известните самотнички в индустрията, която предпочита кучетата пред хората. Дори когато се включва в благотворителни дейности, всичко става чрез онлайн връзки и документи – никога „на живо“.  
  4.  Наоми Кембъл периодично се снима с колежките от славните години на модата, но това е само реклама. Извън нея Черната пантера е абсолютно саможива и пресметлива. Сега се говори, че дори за юбилейното си парти е продавала куверти. Йога и медитация са нейното спасение в самотата.
  5. Матю Пари, звездата от „Приятели“, дълго време се бори с алкохола и наркотиците и затова не желае около него да има свидетели на ужасната битка. Той се слави още като своенравен грубиян, който не може да завърже приятелство дори на снимачната площадка.
  6. Майли Сайръс няма нито една дружка, защото обвинява всички в завист и лицемерие. Светски хроникьори твърдят, че всъщност тя се страхува най-много от конкуренция и затова се е изолирала от всички. Звездата предпочитала да общува в социалните мрежи, но не и очи в очи.
  7. Гуинет Полтроу е другата жена на Брад Пит в тъжния списък на темерутите. Преди време тя беше наречена „най-необщителната жена в киното“. „Тя се вълнува само от договорите и от децата", казват колегите й. Днес красавицата  отново е сама. 
  8. Бионсе има достатъчно многолюдна фамилия, но нито една прятелка. Майка й дори пусна писмо в социалните мрежи, с което призоваваше хората да видят в звездата не само отличната певица, но и добрия човек. Всъщност екзотичната музикантка се омъжи за единствения си приятел – Джей Зи.
  9. Меган Фокс наскоро се разведе и така още веднъж доказа, че не става за приятелка, коментират из Холивуд. Пак от там твърдят, че тя се държи отвратително с всички – и по време на снимки и след тях. „Аз съм интроверт, обществото не ме вълнува“, споделяла е актрисата.
  10. Ричард Гиър отново стана баща на 70, но извън семейството няма нито един приятел – освен Далай Лама, разбира се, но с него не е лесно да си ходят на гости. Източните практики и философии го превърнаха в единак, твърдят в Холивуд.   

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай