Алла Пугачова обгрижва селяните около замъка си

Кралицата на руската музика активно участва в живота на местното общество

Алла Пугачова обгрижва селяните около замъка си | StandartNews.com

Алла Пугачова и Максим Галкин активно участват в живота на селото, в което се намира замъкът им. Местните не могат да нахвалят една от най-известните двойки в Русия. Примадоната, която преди дни празнува 71, редовно се включвала в събранията на тамошното общество. Алла Борисовна често поръчвала продукти за всички, тъй като наоколо нямало хипер маркет и хората трябвало да пътуват 30 минути до най-близкия търговски център. Певицата е обещала да извика бригада, която да почисти занемарения плаж, да докара нов и чист пясък и да монтира водни съоръжения. Галкин пък е платил на фирма, която е поставила камери из цялото село и следи за спокойствието.       

 

Когато през лятото идвали гости на съпрузите, винаги имало фойерверки, на които те канели и съселяните. Яденето и пиенето, разбира се, отново било от звездите, а за рождения ден на Пугачова нейни служители разнасяли по домовете по бутилка вино и пирожки.

Децата на Пугачова и Галкин пък играели заедно с малчуганите от селото, като винали им давали играчките и велосипедите си. На Коледа Алла Борисовна плащала стабилен хонорар на специален дядо Коледа, който обикалял домовете и носел подаръци, купени от нея.    

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай