Алекс от Пловдив сваля Бахаров

Бъдещата учителка снима горещи сцени в "Под прикритие"

Алекс от Пловдив сваля Бахаров | StandartNews.com

Бъдеща учителка от Пловдив е новата сензация в "Под прикритие". Чаровната Алекс Юнакова, която е четвърти курс българска филология в университета "Паисий Хилендарски", ще лъсне в сериала в горещи сцени с друга мадама, съобщиха от в. "Марица".

 

Тя няма да има кой знае каква роля, но пък е от знаковите. Ния Туджарова ще ревнува като луда от нея героя на Захари Бахаров, защото Алекс упорито ще го ухажва. Студентката, която вече видяхме в секссцена във втория епизод, ще се появява все по-често в кадър, твърдят запознати. Как ще се развие героинята й обаче, засега се пази в тайна. Единственото, което се знае със сигурност, е, че нейният образ ще претърпи трансформация, а на финала с Алекс ще се случи нещо ужасно.

 

"Чувствам се на седмото небе. Всички от екипа са суперпрофесионалисти. За мен е вълнуващо да се снимам с актьори от техния ранг", призна пловдивчанката. Момичето се урежда с място в сериала, след като се явява на кастинг за специални статисти. Впечатлени от визията и освободеното й поведение пред камера, режисьорите гласували с две ръце за участието й в кримката.

 

Белослава шашна почитателите си със своя снимка във Фейсбук. Тя се е дегизирала като кралица Елизабет I. Кадърът ще бъде част от третото издание на благотворителната кампания "Да оставим следи" на сдружение "Кауза" в помощ на онкоболни деца. Миналата година се събираха средства за апаратура за онкохематологично отделение на болница УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив.

 

Александър Сано и Бориса Тютюнджиева ще се сред ВИП участниците в "Къртицата" по TV7. "Всички, които избираме, трябва да са личности с характер, не просто оцеляващи, а с воля за победа. Да имат интересна биография, защото този сезон шоуто ще бъде повече от риалити - това ще е филм, заснет пред очите на зрителите", обясняват продуцентите Иван и Андрей и обещават, че в предаването ще влезе и голяма световна екшън звезда.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай