Цар Киро нападнал журналисти пред хотела си

 Цар Киро нападнал журналисти пред хотела си | StandartNews.com

Пловдив. Ромският бос Кирил Рашков е нападнал двама журналисти пред пететажния си хотел в Пловдив. Това съобщи Нова тв и уточни, че инцидентът е станал през деня, пред очите на минувачи, които не се притекли на помощ.

Кореспондентите на вестниците „24 часа" и „Преса" в града Радко Паунов и Ваня Драганова били пред хотела по сигнал, но се натъкнали на Цар Киро и негови роднини, които били доста злонамерени към тях.

„Дойдохме по сигнал, че има напрежение между Кирил Рашков и съседите му. Той беше на улицата със сина си. Застанахме до оградата и аз го заснех. Той избухна, започна да крещи. Изскочиха още няколко души, които ме хванаха за ръцете и искаха да ми вземат фотоапарата", разказва Радко Паунов. И изтъква, че е бил държан за ръцете и Рашков се опитвал да го души.

„Не мисля, че по някакъв начин сме провокирали Рашков", каза от своя страна Ваня Драганова.

„Дойдохме по сигнал, че има напрежение между Кирил Рашков и съседите му. Той беше на улицата със сина си. Застанахме до оградата и аз го заснех. Той избухна, започна да крещи. Изскочиха още няколко души, които ме хванаха за ръцете и искаха да ми вземат фотоапарата", разказа в „Здравей, България" Радко Паунов. Той добави още, че докато е държан за ръцете Кирил Рашков се е опитал да го души.

„Не мисля, че по някакъв начин сме провокирали Рашков", заяви от своя страна Ваня Драганова.

Въпреки че пред сградата в момента на инцидента, но никой не пожелал да свидетелства за случилото се.

Служители на Четвърто районно полицейско управление в Пловдив са заставили Рашков да подпише предупредителен протокол заради случилото се.

Тази сутрин хотелът на Кирил Рашков е заключен в голям катинар, а той не е в него. Частна фирма го охранява, както полицейски патрул, съобщава Нова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай