74 души са задържани при спецакцията на МВР

74 души са задържани при спецакцията на МВР | StandartNews.com

74 души са задържани при специализираните полицейски операции по различни направления на дейност в София, Бургас и Пазарджик, съобщиха от пресцентърa на МВР.

От тях 1 лице е било задържано, защото е било обявено за издирване. Други 21 са задържани за извършване на различни престъпления, а 19 криминално проявени лица. 12 лица са задържани без документи за самоличност и 11 заради други престъпления. Съставени са 64 акта и 57 предупредителни протокола.

По линия на противодействие на престъпността през изминалото денонощие служители от различни структури на МВР са разкрили извършителите на 98 криминални престъпления на територията на страната. Извършители на грабежи и кражби, в т.ч. и взломни, са установени и задържани от служители на Столичната и областни дирекции на МВР - Бургас, Благоевград, Варна, Велико Търново, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Ловеч, Пазарджик, Плевен, Пловдив, Сливен, Стара Загора и Шумен. За издирване през изминалото денонощие са въведени в Автоматизираната информационна система „Издирвателна дейност", нови 56 души и са снети от отчет 85.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай