7 ретроградни планети преобръщат света. Съветите на топ астролог

Вижте прогнозата на Филип Филипов

7 ретроградни планети преобръщат света. Съветите на топ астролог | StandartNews.com

7 ретроградни планети преобръщат света през септември. Промените ще отекнат чак до края на годината. Как да се предпазим. Топ астрологът Филип Филипов обясни небесните явления и даде съвети за защита на здравето и финансите.

Намираме се в силна фазова синхронизация на планетите: През август имаше 5 ретроградни планети, а сега през септември те вече са 7, като до средата на октомври 6 от тях ще останат ретроградни. Става въпрос за Меркурий, Юпитер, Сатурн, Уран, Нептун, Плутон и Ерида, съобщи в профила си във Фейсбук астрологът Филип Филипов.

"От 23.08 до 15.09 Меркурий е ретрограден, като на 17.09 той не само ще е в нормална позиция, но и ще се вижда като Зорница-Аполон. Както знаем, Марс е невидим много дълго време, но за сметка на това Венера свети ярко в сутрешното небе като Зорница-Атина, като през нощта Юпитер и Сатурн са добре видими и ретроградни.

Всичко това показва свръх активност на целия космос в момента, като тя е концентрирана преди всичко във фазите на планетите. Тази свръхактивност може да бъде тълкувана като тотална трансформация и пренастройване на Слънчевата система с цел трансформация на човечеството.

Когато висшите планети са ретроградни, това означава, че техните енергии се концентрират към материалния, социалния и политическия живот на хората", посочва той.

"Много интересно и крайно многозначително е, че планетата на тайните, подземния свят, смъртта, катаклизмите, ядрените процеси и геополитиката - Плутон е ретрограден чак до 7.10, като от 8 до Новолунието на 14.10 Плутон е стационарен.

Планетата на философията, смисъла, съдбата, кармичните процеси и поставянето на граници - Сатурн е ретрограден до 31.10 и след това ще навлезе в стационарна фаза от 1 до 8.11, като с това показва, че във визираните периоди ще става сериозна кармическа и житейска трансформация при народите и живота на хората.

Планетата на връзката с Бога, вярата, религиозните процеси, политиката, властта, социалния живот и всичко благородно току що излезе от стационарната си фаза и ще бъде ретрограден до 27.12, като по този начин ние се намираме в много интензивен социално-политически период, където ще се случат редица обществени трансформации.

Нептун и Уран са стабилно ретроградни до началото на декември, като това показва, че е налице период на духовно пречистване и коригиране, ръководено от Духовния свят. Такава синхронизация между планетните фази винаги е знак, че е налице наситен период с интензивни световни събития и резки промени в личния живот на хората", предупреждава астрологът.

"Ако искате да разберете как ви влияят СЕДЕМТЕ ретроградни планети, отидете на линка: https://astramen.com/phases , където ще види списък на някои от описаните фази заедно с бутони за проверка на влиянието на тези фази на вашия личен хороскоп.

При тяхното натискане, ако имате акаунт в софтуера Astramen.com, ще можете да получите лично за вас информация: какво означава СТАЦИОНАРНАТА и РЕТРОГРАДНАТА фаза, върху какво влияят тези процеси в хороскопа ви и в кой дом от звездната ви карта се намира със своите фазови сили.

Това положение е протълкувано професионално от мен и ви е предоставено за осмисляне. Най-важното в случая е, че имате достъп до информацията за всички планети и техните фази, а не само за една, и че хиляди хора едновременно могат да получат информацията по темите за ретроградността и стационарността на планетите в техните хороскопи.

Заедно с това препоръчвам да се проверят състоянието на графиките ЗДРАВЕ, РИСК, ПРОФЕСИЯ, ФИНАНСИ, ПАРТН.ОТНОШЕНИЯ през идващите 3 месеца на линка: https://astramen.com/prognosis и ако там са налице минимуми и дълго продължаващи дъна под нулата на графиките в гореописаните периоди - това не е добър знак и трябва да смекчите отрицателните процеси по дадените теми от живота, а ако има максимуми, то това е положително влияние и трябва да се използва без бавене и по същество.

Тези ресурси са създадени за всички, онези, които разбират, че са част от Вселената, и че Космосът живее и се проявява във всеки един от нас", посочва в заключение Филипов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай