59-годишната Лолита разкри как се поддържа млада и енергична

Певицата взема мерки от 12 години

59-годишната Лолита разкри как се поддържа млада и енергична | StandartNews.com

Руската и украинска поп певица Лолита Милявская призна, че си прави инжекции с витамини, за да бъде здрава. Тя разкри своя начин да поддържа енергията си на високо ниво в интервю за Channel Five.

59-годишната артистка каза, че е приемала витаминни инжекции веднъж годишно в продължение на 12 години, за да предотврати здравословни проблеми, които могат да се развият с възрастта при хора с натоварен работен график.  Лекарят й е предписал курса и тя не го прекъсва дори на турне, заради което носи спринцовки и лекарства със себе си в куфара си.

"Това помага на нервната ми система. (…) По-добра памет, съдове. Чувствате се по-добре, по-продуктивни сте

Лекарят препоръчал на Лолита да се грижи по-добре за здравето си, след като навърши 40 години. Оттогава певицата редовно си прави кръвен тест, за да установи навреме възможните недостатъци в организма, а веднъж годишно се подлага на пълен медицински преглед.

По-рано певицата коментира особеностите на секса в зряла възраст. Тя била сигурна, че след 50 години той ще изчезне от живота й, но грешала. Освен това интимността ставала по-добра и по-осъзната през годините.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай