4 зодии на седмото небе! Какво им обеща Тамара Глоба?

Нови перспективи за някои, запознанства за други

4 зодии на седмото небе! Какво им обеща Тамара Глоба? | StandartNews.com

Тамара Глоба обещава особено интересен и запомнящ се месец за 4 зодии. По думите й април ще бъде ярък и наситен със събития за всички знаци на Зодиака.

Телец

Време е да промените отношението си към работата, семейството и живота като цяло. Пред вас ще се открият нови перспективи, бъдещето обещава промени в кариерата.

Спокойствието, което досега цари в екипа на работа, ще бъде заменено от бури, но те ще ви повлияят положително. Ще погледнете отвисоко на случващото се и ще решите, че е време да се доверите на нещо ново. В същото време затишие във финансите не се очертава.

На този фон здравето може да ви подведе, затова трябва да му обърне повече внимание. Най-добре е да се подложите на медицински преглед, да си направите изследвания, а ако се наложи операция - отложете я за по-късен период. Есента е по-подходяща за това, казва Глоба. 

В любовта, дори в познатите отношения, може да пламне нотка романтика. Женените Телци ще усетят хармонията на семейните отношения по нов начин, а необвързаните няма да се разстройват, че все още не им е дошло времето.

Ще се чувствате спокойни и всичките ви мисли ще бъдат погълнати от работата. 

Стрелец

Стрелците също ги очаква наситен месец, изпълнен с наслади от живота и любовта. В прилив на блаженство и позитивизъм ще им се прииска да отложат дори спешните си задачи за по-късно.

За да се справят както в работата, така и в личния живот, ще трябва да съберат волята си, но и тук ще намерят място за нещо ново. В главите им може да се зароди идея за нов бизнес или разширяване на досегашния. Ако решението е изградено по правилния начин, обещава да донесе добра печалба.

Глоба обръща внимание на здравословното състояние на представителите на знака. Според прогнозата й в края на месеца може да се появи повод да отидат на лекар.

Няма място за страх – неразположението ще е леко, а с любовта си най-близките хора бързо ще изправят Стрелците на крака. Между другото, дори семейните представители на знака могат да преживеят бурни страсти в тази област.

Рак

През април, по думите на астроложката, за Раците няма да има нищо невъзможно. Буквално всичко, което пожелаят – от кариера и финанси до любов, ще им бъде поднесено по най-добрия начин от звездите.

През този период младите Раци ще могат да изградят крепко бъдеще за семейството си. Като цяло за тях целият месец ще бъде изпълнен с нови неща. 

Раците ще срещнат нови хора, един от които, може да стане втората им половинка. И отново, изборът е само техен.

Сред тях ще има надеждни партньори, които ще ги поканят в нови проекти. Работохолиците ще трябва да прехвърлят част от задълженията си, в противен случай няма да могат да се справят с всичко и ще навредят на здравето си.

Семейните представители на знака ще трябва да прекарват повече време със семейството си. Близките им ще бъдат много щастливи от този факт.

Обичайната за знака депресия може да се появи неочаквано. Затова се постарайте по-често да се радвате на пролетното слънце и да посещавате фитнеса, съветва астроложката.

Лъв

За Лъвовете април ще бъде месецът на приповдигнатото настроение. Ще ги радва всичко: приятели, любимият, работата и децата. Ето защо и грижите, които ще започнат да полагат за близките си, ще бъдат впечатляващи.

Романтиката ще придобие страстни нюанси, децата ще бъдат във възторг от новите идеи, а инвестициите в къщата ще се увеличат. Не е лошо цялото семейство да предприемете кратко пътешествие. 

Финансите ще бъдат толкова стабилни, че спешно ще поискате да промените нещо - няма да издържите на рутината през април. А в края на месеца ще усетите нов прилив на енергия.

Глоба съветва да не прекалявате с натоварването, за да не развалите настроението си през май, пише jenata.blitz.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай