2016: Правете деца и кариера

2016: Правете деца и кариера | StandartNews.com

Високосната година ще е чудна за земните и въздушни зодии

До лятото работете, от септември се женете, съветва астрологът Оксана Хорват

Новата 2016 г. ще е годината на изненадите, стабилизирането и възможностите за по-добри резултати. Тя ще е много по-лека и благодатна от старата 2015 г. Това обещава астрологът Оксана Хорват-Станчева в хороскопа, който изготви специално за читателите на "Стандарт".

2016 г. ще е свързана с много активност и ще крие безброй изненади, но не само положителни. През новата година от нас ще се изисква много отговорност и да сведем рисковете до минимум. "Бизнес и финансовите начинания, както и любовните авантюри няма да са оправдани и ще има опасност от загуби и разочарования", предупреждава астрологът. Ако обаче проявяваме отговорност, упоритост и търпение, 2016 г. ще е успешна за нас. Оксана посочва, че е важно да планираме много добре действията си през цялата година. През първите 6 месеца положителният акцент ще е в сферата на здравето и работата, защото планетата на късмета Юпитер минава през знак Дева, обяснява астрологът. "През този период е добре да направим профилактични прегледи, да обърнем внимание на здравословния начин на живот, на хранителния си режим и на спорта", съветва Оксана. По думите й, ако тогава вземем мерки навреме, успешно

ще се справим със здравословните проблеми

Ако има нещо, което не харесваме в работата си, също ще можем да го променим в положителна посока от януари до юни включително. "Това е добър период за намиране на работа, ако сме безработни, както и за смяна на досегашната служба. Стига да сме активни, ситуацията ще е добра и може да очакваме увеличение на заплатата и дори повишение", казва Оксана. От 10 септември 2016 г. Юпитер ще отиде в знак Везни и положителният акцент ще се пренасочи в сферата на бизнеса, партньорствата, естетиката и красотата, посочва астрологът. Тогава ще можем да постигнем повече баланс и хармония в живота ни. "По-голям успех ще имаме и в личен план, това е подходящ период за сватби, нови партньорства. Тогава ще е най-подходящото време за разкрасителни процедури, както и за освежаване на дома и различни ремонтни дейности", казва Оксана. В финансово отношение 2016 г. ще е по-стабилна от предходните лета. Но истинското стабилизиране в тази сфера ще настъпи през второто шестмесечие. Оксана очаква да има бейби бум през новата година. "Според китайския хороскоп тя е годината на Огнената маймуна. Китайците изчакват тя да дойде, защото е по-добра за раждането на дете и затова би трябвало да има повече новородени", пояснява тя и допълва, че всички родени през 2016 г. бебета ще са с хубави хороскопи. Тези хлапета ще са много

енергични, любознателни, екстровертни

изобретателни, ще поемат успешно рисковете и предизвикателствата. "Децата, родени под знака на Маймуната, са страхотни. Наистина е добре да имаме по една Маймунка вкъщи!", категорична е Оксана. Като цяло през новата година ще има много малко неблагоприятни дни, но не и цели лоши периоди, като в други години. Оксана отрича поверието, което гласи, че не е добре да се бракуваме през високосна година. По думите й 2016 г. е много подходяща за минаване под венчило. "Само когато Меркурий е ретрограден, не е добре да сключваме брак, както и от средата на април до края на юни, когато ще има ретрограден Марс", предупреждава астрологът. Щастлив ще е бракът, сключен през февруари, март, първата половина на април, юли, август, след 20 септември, октомври или през ноември. "Дата, която със сигурност е добра за сключване на брак и съм я изчислявала заради моя приятелка, е 30 септември", посочва Оксана. По думите й през първата половина на 2016 г. в силата си ще са Дева, Телец и Козирог, а от юли до декември късметът ще е за Везни, Близнаци и Водолей.

В политиката :  Властта в капана на ретрограден Марс

Планетите не вещаят голяма война, но сблъсъците няма да утихнат

През 2016 г. няма да се стигне до предсрочни избори. Кабинетът вероятно няма да е изцяло стабилен, ще има моменти, в които ситуацията ще се обостря, но няма да се стигне до ескалация на напрежението, смята астрологът Оксана Хорват-Станчева. Според нея може да очакваме смяна на министри, но не и драстични промени в управляващата коалиция.

Политическата обстановка през новата година обаче ще е напрегната. "През януари и февруари ще има доста напрежение. При ретроградния Марс от средата на април до края на юни може да се обостри не само политическата ситуация у нас, но и напрежението - възможни са протести и задълбочаване на бежанската криза", прогнозира Оксана. По думите й октомври, ноември и декември също ще са напрегнати в политическо отношение месеци. "Наесен са планирани и президентските избори, когато вероятно напрежението ще ескалира и ще се задържи и след вота", казва Оксана. Тя е категорична, че на родните политици няма да им е спокойно и леко през 2016 г., но няма да има сериозни обрати. В финансово отношение новата година няма да е по-добра за България. "Възможно е втората половина на годината да е малко по-стабилна спрямо финансите, което най-вероятно ще се дължи на подобряване на международните ни отношения", казва Оксана. Дали това ще е свързано с нови заеми обаче тя не се наема да прогнозира.

Астрологът изключва избухването на Трета световна война през 2016 г. "Сатурн в Стрелец догодина и през 2017 г. ще създава напрежение на международната арена, ще се влошат взаимоотношенията между някои държави, някои граници ще се затварят, но други - ще се отварят, ще има нови договорки, ще има и преподреждане на взаимоотношенията между държавите", прогнозира Оксана. Въпросът с бежанците обаче ще се продължава да се регулира през 2016 г. и 2017 г. "Конфликти и напрежение в някои страни по света има и сега и това ще продължи, но няма астрологически индикации за случването на нещо страшно", казва Оксана. Според нея няма опасност тероризмът да стане толкова масов, че всеки от нас да се чувства застрашен. Тя обаче не изключва да има нови терористични атентати през 2016 г. През новата година успешни ще са политиците, родени под знака на Дева, Телец, Козирог, Везни, Близнаци и Водолей.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай