2015-а: Любов и раздели

2015-а: Любов и раздели | StandartNews.com

2015-а бе година на любов и разлъки, които белязаха живота на известните по най-непредсказуем начин. И в стабилните връзки се появиха пукнатини, но пък се залюбиха съвсем неочаквани дуети. Тук ще си припомним за онези моменти, в които стрелата на Купидон или е пробождала едновременно двама, или е оставала само в единия, докато другият си е търсил нова половинка. Ето кои бяха най-интересните интимни драми през годината.

Григор и Мария Шарапова
Макар и да не му върви на корта, 2015-та бе особено силна за Григор на нежния фронт. Раздялата му с Мария Шарапова не го захвърли в меланхолия, а той бързо се похвали с нови завоевания. Говори се, че Гришо е забил дори топ секссимвола Никол Шерцигер, която дълги години споделяше спалнята си с Луис Хамилтън от Формула 1. Другата забивка, с която Димитров може да се похвали, е френската тенисистка Ализе Лим, която според мнозина превъзхожда по външност Маша. Това, от което феновете обаче се опасяват, е че Григор може да бъде сполетян от незавидната съдба на много успешни български спортисти: някоя красавица да му завърти главата и постепенно да разруши кариерата му.

Нина Добрев и Остин Стоуел
Нашата Нина Добрев е вече една от най-познатите звезди в Холивуд. Дори Леонардо Ди Каприо я покани на шикозен благотворителен бал на яхта в Сен Тропе. Нина вече прежали бившия си Иън Съмърхолдер - с когото играеха заедно в сериала "Дневниците на вампира". Навярно защото той се ожени за не особено привлекателната, поне в сравнение с Добрев, Ники Рийд. Но българката така или иначе вече намери щастието в лицето на 30-годишния снажен хубавец Остин Стауъл. Папараците ги нащракаха как се целуват в Сен Тропе през лятото и се наслаждават на страстна връзка.

Албена Михова и Николай Колев
Aлбена Михова приключи дългичкия си романс с победителя от "Мюзик Айдъл" Тома Здравков. И се приземи в обятията на футболиста Николай Колев, който в момента живее на екзотичния остров Ман и играе за местния шампион "Дъглас ХСОБ". Албена обяви за връзката им по вече класическия начин - с обща снимка във фейсбук. Говори се, че Тома трудно издържал на темпото на Михова и именно това е причината да сложат край на отношенията си.

Брадли Купър и Ирина Шейк
Време беше суперкрасавицата Ирина Шейк да прекрати отношенията си със самовлюбеният Кристияно Роналдо, който както и на терена, така и в живота, изглежда, си е самодостатъчен. Ирина си избра много по-достоен любовник - мачото Брадли Купър. Двамата завързаха романс през април, след като присъстваха заедно на представление на мюзикъла "Пътят към Невърленд" на Бродуей. Близките им разказват, че чувството за хумор било главното оръжие, с което Брадли спечелил Шейк. Освен това проявявал разбиране към проблемите й и тя най-сетне се наслаждавала на връзка с някого, с когото може да общува качествено.

Моника и Чандлър
Култовият сериал "Приятели" намери продължение в живота. Досущ както се ожениха на екран, Матю Пери и Корни Кокс се откриха един за друг и в реалния живот. Сега Моника и Чандлър са влюбени и се наслаждават на щастлива връзка. А приятелството между двамата е прераснало в нещо по-голямо, след като Кокс се раздели с годеника си - китариста на групата "Сноу патрол" Джони Макдейд. Матю бил един от първите, които Кортни е потърсила след прекратяването на връзката си. Първоначално всичко започнало като опит за взаимна приятелска утеха и спомени за славните времена в сериала. Постепенно обаче 51-годишната Кортни и 46-годишния Матю открили, че между тях има нещо повече и отношенията им се разразили и на интимен терен.

Лео ди Каприо и Риана
За интимни отношения между Леонардо Ди Каприо и Риана се говори от месеци. Двамата изключително упорито блокират всякакви опити на папараците да сгащят натясно. Но не със 100% успеваемост. Лео и Риана бяха хванати да се целуват в рок клуб, което сложи край на съмненията. Въпросът е дали двама души с толкова мощно присъствие в шоубизнеса биха могли да създадат нещо трайно помежду си.

Десислава и Светлозар
Победителката от Биг Брадър All Stars Десислава тази година прекрати близо тригодишната си връзка с ММА боеца Светлозар Савов. "Не сме заедно. Причината не е нито друг мъж, нито друга жена, а стечение на обстоятелствата. Това беше много силна и истинска любов. Казвам го с тъга. Тежко ми е, още преживявам", сподели певицата. И допълни, че причината за разлъката е разстоянието - Зарко не искал да напуска Русе и да направи по-сериозна крачка. "Той си има неговата кариера, аз моята. Всеки дърпаше към себе си. Много искам да останем приятели, но за момента това е трудно", каза още певицата.

Ива Екимова и Петрозар
2015-та бе особено трудна за Ива Екимова. Тя се раздели с дългогодишния си приятел Петрозар, с когото бяха сгодени и уж всичко вървеше добре. Ива и Петрозар обявиха годежа си в началото на годината, въпреки че още в края на 2014-та, след нейното участие във VIP Brother се разчу, че двамата имат проблеми. Те бяха заедно в продължение на години и дори планът бил да сключат брак в Америка през март идната година. Но вероятно наистина риалити участията на Ива са нажежили отношенията им.

Ненчо Балабанов и Йоанна
Ненчо Балабанов, прочул се с превъплъщенията си на Бойко Борисов и победата си "Като две капки вода", ще приключи годината с пасив в любовните отношенията. Любимецът на публиката се раздели с певицата Йоанна Драгнева. Двамата умишлено пазеха отношенията си встрани от медиите, рядко се появяваха заедно по светски събития, опитваха да се изградят преграда между връзката им и всичко останало, но усилията им не бяха възнаградени. Ненчо изрично подчерта, че проблемът не е в трети човек.

Аврил Лавин и Чад Крьогер
Оказа се, че двама рокаджии не мелят в една мелница. Чад Крьогер от "Никълбек" и Аврил Лавин сключиха брак преди две години, но според близки техни приятели, проблемите в отношенията им започнали от самото начало и така и не намерили общ език. Здравословните проблеми на Аврил допълнително усложнили връзката им и в крайна сметка всичко приключило без много шум и за нищо.

Бен Афлек и Дженифър Гарднър
10 години брак и три прекрасни дечица не се оказаха достатъчна причина за Бен Афлек, за да запази брака си. Неостаряващият секссимвол вместо това се увлече в няколко краткотрайни авантюри, които обаче сринаха семейния му живот. Освен бавачката му, Афлек посегна и на Емили Райтаковски - една от най-надарените изкусителни в Холивуд, с която се запознаха по време на снимките на "Не казвай сбогом".

Шон Пен и Чарлийз Терон
Изглеждаше като истинска приказка. Колосът на Холивуд Шон Пен с една от най-красивите жени на планетата Чарлийз Терон.

Хармонията струеше от двамата и всички си мислеха, че Пен най-сетне ще се кротне с толкова елегантна избраница. Но не би. Актьорът бързо прояви чепатият си нрав, който навремето попречи на връзката му с Мадона. И раздялата им се оказа неизбежна. От голямата им любов в момента са останали епизодични срещи в леглото и нищо повече.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай