2 милиона приходи за Лили Иванова

Певицата за пореден път успява да постигне невероятни печалби

2 милиона приходи за Лили Иванова | StandartNews.com

Лили Иванова е успяла да заработи впечатляващите 2 милиона лева през миналата година. Това стана ясно след отчета на фирмата й, предаде столичен всекидневник. Именно чрез нея естрадната прима обявява всичките си приходи от концерти, участия и продадени албуми. Заради пандемията публикуването на документа се забави - вместо през април, Лили се отчете в края на септември. За сметка на това самите цифри за пореден път поставят певицата категорично като номер едно сред колегите й.

Певицата за пореден път успява да постигне невероятни печалби, като приходите й нарастват всяка година. През 2018-а Лили декларира 1 779 000 лева, а година по-късно не й достигнаха само 3 хиляди лева, за да закръгли 2 милиона. От продажба на билети за концертите си из страната и участия в елитни клубове Иванова е прибрала почти 1,8 милиона през последната година. Други 52 хиляди са от продажба на десетките й албуми. Над 100 бона Лили е получила от спонсори. Според документа естрадната прима обявява и 7000 лева от получени банкови лихви.

За да поддържа имиджа си на номер едно в родния шоубизнес обаче, всяко от участията на Иванова трябва да е максимално изпипано технически и организационно. Това от своя страна й струва немалко разходи за техника, персонал, транспорт, застраховки. Но похарчените пари се отплащат многократно. Всеки един от концертите на Лили е впечатляващо събитие и се помни с години от феновете. Дори и при солидните разходи легендарната певица успява да прибере в джоба си 987 хиляди лева. Впечатляващата сума се прибавя към натрупаните през минали години още над милион.

Близки до звездата разкриват, че тя не води разточителен живот и затова натрупаните печалби си стоят по сметките на фирмата й. Единствената страст на Лили, за която тя не се скъпи, са имотите. През годините певицата е вложила изкараните пари в покупка на свръхлуксозни апартаменти. Всички те са на топлокации, което гарантира, че цената им само ще расте на фона на нулевите лихви, давани от банките за влогове. Последната й придобивка е от юли тази година. Срещу впечатляващите 488 957 лева Лили се сдоби с апартамент от 163 квадрата в свръхлуксозна кооперация в баровския столичен квартал "Изгрев". Наред с резиденцията си на култовата столична улица "Оборище", примата има и мезонет в затворен комплекс край Варна. Сред придобивките й е и апартамент в сграда в центъра на София, където неин съсед на етажа е Димитър Бербатов.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай