18-годишната Айшен Адил стана Мис Тутракан

Лентата и короната й бяха връчени от заместник-кмета на град Тутракан Петя Князова и „Мис Созопол“ 2019 - Ирена Иванова

18-годишната Айшен Адил стана Мис Тутракан | StandartNews.com

18-годишната Айшен Адил е новата носителка на титлата „Мис Тутракан“. Лентата и короната й бяха връчени от заместник-кмета на град Тутракан Петя Князова и „Мис Созопол“ 2019 - Ирена Иванова. Освен че получи паричен стимул и куп награди, Айшен ще има възможност да се бори за титлата „Мис България“ в края на годината. Нейни подгласнички станаха Мелтем Сабри, която след оспорван двубой грабна и лентата „Лице на публиката“, втора и трета се наредиха Даяна Кацарова и Надежда Петрова.

Претендентките за титлата бяха на възраст между 17 и 21 години, като всяка от тях беше представена на публиката и журито в три тура. В първия бяха облечени в комплекти, предоставени от „Sugarfree“, във втори се представиха със спортни екипи „Тутракан“, а в последния впечатлиха зрителите с официални рокли от „Киара Фешън“, благодарение на дизайнерката Гергана Апостолова.

Събитието бе открито от талантливата Бриана Панталеева, позната от формата „Гласът на България“, която е родена в Тутракан. Тя изненада публиката с новината, че е бременна в шести месец. Звездата от „ВИП Брадър“ Весела Нейнски пък се изяви в ролята на водеща. В журито бяха Петя Князова- заместник-кмет на град Тутракан, Ирена Иванова- Мис Созопол 2019, Бриана Пантелеева, която освен за доброто настроение на публиката, имаше задачата да вземе участие в избирането на победителката, Божил Николов- главен хореограф и съорганизатор на конкурса, Ваня Маринова- регионален представител на Мис България, Мели Сефидин- главен коафьор на конкурса и собственик на фризьорски салон „Мелина“ в град Тутракан, г-н Стив Харалампиев- президент на индустриален парк „Тутракан“, Гергана Апостолова- дизайнер на „Киара Фешън“ и Калина Грънчарова- главен редактор на вестник „Тутракански глас“. Фотограф на събитието беше Лъчезар Чакоев. Всички участнички получиха козметични продукти от Кристиян оф Рома и вино Верано Азур.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай