Звезди живеят с 20 лева на ден

Звезди живеят с 20 лева на ден | StandartNews.com

Всяка звезда, която прекрачи прага на "Музикална академия", новото реалити на Иван Христов и Андрей Арнаудов, ще получава 600 лева на месец, което означава по 20 на ден. Шоуто на ТВ7 стартира от 24 септември. Участниците ще могат да "заработват" допълнително от 400 до 5000 лева на седмица, според представянето си на двата живи концерта - единият в петък, другият във вторник. Първият в класацията взима 5000 лв. на седмица, последният - на 400 лв.

Виповете ще използват тези пари както поискат. Да си наемат луксозен апартамент в Къщата би им струвало 500 лв. на вечер, фитнесът се плаща по 20 лева на час, толкова е и кинобилетът. Ако искат специален грим или прическа, ще се бръкнат с по 400 лв. Да си извикат за изпълнението балет, ще им струва 500 лева, а гост звезда - 2000 лв.

15 участници ще се борят за титлата "Кой наистина може да пее" и за 100 000. Те са разделени в три групи. "Златната петорка" са Коцето Калки, Кичка Бодурова, Етиен Леви и Станислав Сланев-Стенли и Петя Буюклиева.
"Актуалната петорка" - Поли Генова, Лора Караджова, Сантра, Дичо и Криско.

От "петорката на надеждите" е известно само името на Прея-Ейрин-Комфорт Рекс Осасей, позната от "Х фактор". Ментори на участниците са Мариана Попова, Катя Михайлова от "Ритон" и Рут Колева.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай