Звезди от Откраднат живот се сбогуваха със сериала

5 Години, 507 Епизода, Едно дълго пътуване, заяви Милена Живкова

Звезди от Откраднат живот се сбогуваха със сериала | StandartNews.com

Хитовата медицинска драма "Откраднат живот" завършва след 11 сезона. Звезди от сериала се включиха в социалните мрежи, за да се сбогуват с поредицата.

"На Кая екранният живот е на път да приключи завинаги. Колко драматично звучи това "завинаги". Не остана. Всеки герой ще поеме пътя си в главата на зрителя. Дет' се вика - може някой да си избере Фотев отново да е жив. И аз така си фантазирам какво ли е станало с Джон Сноу и тялото на Денерис. Дали пък Халиси-то не е оживяло някак и не се е върнало при племенника си да си се обичат и да си раждат дракончета", пише Неда Спасова. 

"Колкото и да не ми се иска, краят дойде. Един от най-важните етапи в живота ми приключи. Толкова се радвам за всички хора, които срещнах покрай този сериал. Невероятната Неда с която прекарах плътно последните 6-7 месеца. Научи ме на толкова много, изтърпя ми всичките тъпотии и винаги беше насреща, когато имах нужда да се оплача. Много ми е криво, но се надявам, че хубавите неща предстоят! Неда, обичам те! Ти си изключителна", пише Филип Буков.

 "Откраднат живот- Финалът! 5 Години, 507 Епизода, Едно дълго пътуване, Вдъхновение, Любими колеги, Обич!!! И едно голямо Благодаря", с тези думи със сериала се сбогува и Милена Живкова, позната като д-р Романова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай