Неделя,

Звезда от „Братя“ става учителка

От: Агенция Стандарт -
Звезда от „Братя“ става учителка
A
A
A

Йоанна Темелкова, която вероятно ще гледаме и във втория сезон на нашумелия сериал „Братя“, изненада феновете си – актрисата от театър „София“ и съпруга на Мартин Гяуров от Сатирата ще учи младоци на мурафетите в професията.

„Включих се в нов проект, чийто живот тепърва започва.  Проект, който е насочен към вас. Моето участие в него цели да помогне на онези, които търсят професионалния си път, на онези, които искат да станат актьори, и на онези, които се колебаят накъде да поемат“ – пише тя в Инстаграм. Снахата в династията Гяурови неведнъж е споменавала, че актьорството е "на ръба на шизофренията".

"То е безмилостно към собствените чувства, емоции, разум, контрол... Трябва да си смел, за да станеш артист, защото трябва да си безкомпромисен със себе си - с всичко, което СИ. Да си готов да те боли, да си готов да изстържеш себе си и да поставиш нечия чужда логика да те управлява. Може да звучи изродски, но всъщност това е най-вълнуващото нещо на света! То е “другият живот”, който всички толкова много все искаме... Не е реален и е за малко, но е най-върховното изживяване! Велико нещо е изкуството. Просто велико ", споделя Темелкова във Фейсбук. Както се знае, нейната Лора в „Братя“ е в основата на повечето интриги. Във финалните кадри от последния епизод на първия сезон тя седна в автомобила, който беше взривен, но надали сериалът ще се лиши от присъствието й.  

Коментари

Сортирай по: Новите първо

Валутни курсове

По курса на БНБ
Валута Лева (BGN) Обратен курс за 1 лев
CHF 1.70725 0.585737
GBP 2.24388 0.445657
USD 1.71204 0.584099
Виж всички