Зрители оплюха Вулева и Зорница

Зрители оплюха Вулева и Зорница  | StandartNews.com

Тити е най-аплодиран от публиката на "брадъра"

"ВИП брадър" вече има деликатна класация - зрители определиха най-антипатичните участници в риалитито на Нова. "Вулева да се изстреля със 100 километра и да не спира, преди да стигне до Сибир. Евгени колко пъти иска да си тръгва - и все още е там. Защо не го пускате? Не е достатъчно, че Елена Кучкова е секси, за да бъде харесвана. Зорница Линдарева показа жалката си същност." Това са малка част от мненията на феновете, които подсказват предпочитанията им. Според тях Минчев дразни най-много с грубия си език, особено под влияние на алкохола. Антипатията към Вулева пък е започнала, още докато водеше предаването "Сигнално жълто", където години наред се подиграваше с известните личности. Поведението й в Къщата засили още повече неприязънта към нея. Линдарева, която също влезе обременена с негативи заради връзката си с Тачо, събра много черни коментари с непрестанните си напивания. Върхът настъпи, когато Тачо бе изгонен именно заради Зори, тъй като й удари шамар.

Учудващо е, че уж кротката Ива Екимова също е недолюбвана. Тя се появи в шоуто като положителен образ. Но вместо да стане любимка на драгия зрител, сама се закопа с откровеното подмазване на Евгени Минчев. Вдовицата на Дими от "Сленг" дава мило и драго да бъде най-довереният човек на лорда в Образцовия дом. Мнозина разкодират опит на Ива да създаде добри отношения с Минчев, за да й сложи рамо в кариерата. Но това вероятно ще й коства много, тъй като подмазвачите са особена категория хора.

Последното място в градацията на зрителската антилюбов е отредено за Елена Кучкова. И тя стана жертва на предубежденията, тъй като обикновено "Мис Плеймейт" не се слави с остър ум. Ели потвърди очакванията на повечето зрители. Нежеланието й да се включва в мисиите, прецаквайки по този начин съквартирантите, не се харесва на никого. Във форумите я определят като безкрайно разглезена госпожица.

Симпатиите засега са за Тити Папазов, който е твърдо решен да спаси баскетболния тим "Левски" с парите, спечелени във "ВИП брадър". Това пролича и от благотворителния търг. В него първи се включи Евгени - той дари кръст със скъпоценни камъни, подарък от Чичолина, красил вратовете на "Мис Великобритания 2013 и 2014". Минчев прибави още 500 лева. Зорница се раздели с гривна от бяло злато, армаган от родителите й по случай успешното завършване на училище. Първоначалната цена на бижуто в аукциона е 200 лв. Очаква се наддаването да достигне рекордни стойности. Жени също предложи аксесоар, който тя е получила от съпруга си Тачо. Калканджиева призова моделите от нейната агенция да последват примера й и да се разделят с любима своя вещ в подкрепа на каузата на Тити. Кали вдигна емоциите, като дари трите си обеци, които носи, за да й напомнят за всяко от трите й деца. Те са от любовта на живота й - Влади. Ива Екимова поиска да ги купи веднага. Ели Кучкова предложи скъпо колие от любимия си мъж, като пожела на този, който го купи, да се "зарази от любов". Wosh МС дари тениската си, която е с емблема на групата му, и се разплака от вълнение. Заклетият цесекар Иво Аръков призна, че само Тити може да го накара да се включи в кауза на "Левски" и му предостави фланелка, на чийто гръб написа стихотворение, посветено на Папазов. Това докара ураган от чувства и сълзи у треньора, който се обърна към съпругата си с молба тя да я купи за хилядарка. Защото никой досега не му е посвещавал стихотворение.

Камелия Воче се раздели с рокля и готварски книги, адашката й Тодорова - с пуловер, който е съпътствал предложението за брак от бъдещия й съпруг Майкъл Кунтсман. Към това джаз звездата прибави и 1000 лева, но само ако Тити лично я запознае с момчетата от отбора.

Данчето Христова, въпреки че е цесекарка, никога не вика срещу "Левски", защото е братовчедка на Гунди. Затова тя предостави гердан, ветрило и стара снимка с подпис и имейл - който ги купи, да й се обади за още бонуси. Наско Месечков даде малка икона, която е с него от началото на кариерата му, а Вулева - ключодържател с кучета.
Голямата изненада на снощния лайф бе завръщането на Стефан Манов в Къщата. "ВИП брадъра" взе това решение поради желанието на феновете, изразено в мрежата, а и на обитателите на Образцовия дом. Тачо ще се бори за любовта на Жени - не само в името на детето им.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай