Жерар Депардийо подкрепя БГ таланти

Жерар Депардийо подкрепя БГ таланти | StandartNews.com

Жерар Депардийо подкрепя младите таланти, които са номинирани за наградата на името на големия режисьор Стоян Камбарев. Едноименната фондация ще обяви отличниците на 27 май в атриума на столичен мол. Там ще се състои шестата поредна церемония. Световният киноас бе привлечен за каузата от председателя на фондацията Деси Тенекеджиева по време на снимките на филма "Le voyage", в който двамата изпълняват главните роли. Ето какво сподели колоритният актьор.

"Това, което прави фондация "Стоян Камбарев" е впечатляващо. Фактът, че петима творци всяка година получават възможността да реализират конкретни свои проекти, е нещо, за което всеки артист мечтае. Възхищавам се на Деси и екипа й и горещо ги подкрепям. А на изгряващите артисти - кураж и смело напред! Не сте сами!".

Номинираните са братята цигулари Алекс и Мартин Зайранови, актрисата Елена Телбис, театралният режисьор Анастасия Събева, кинотандемът Еди Шварц и Йордан Петков и художникът Андрей Хамбарски. Водещ ще бъде Георги Любенов от БНТ. Графа ще изпълни дуета си с очарователната Михаела Филева, а Орлин Павлов и китаристът Миро Иванов излизат с чисто ново парче. Публиката ще аплодира 16-годишната солистка на детския хор на БНР Мария Славова, чиято мечта да пее в миланската "Ла скала" изглежда съвсем реалистична.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай