Жените край Блатечки заровиха томахавката

Прочутият театрал и кинаджия участва в клип с Диляна Попова

Жените край Блатечки заровиха томахавката | StandartNews.com

Най-близките дами на Асен Блатечки заровиха томахавката. Режисьорката, тв водеща и продуцент Катерина Горанова – майка на дъщеря му Катерина, и топмоделът, актриса и дизайнер Диляна Попова – майка на сина му Борил вече нямат конфликт на интереси. Всичко това е подсказано от факта, че Блатечки и Диляна са в главните роли на романтичната лента „Това си ти“ към едноименната чисто нова песен на Дани Милев.

Текстът към парчето, което, естествено, е с аранжимент на прочутия композитор, е на Катерина Бакларова, а режисьор е Борис Радев – съпругът на журналистката и водеща в Нова телевизия Аделина Радева. Продукцията е обявена като „специална и с история“, а тези думи недвусмислено подсказват, че Блатечки и Диляна Попова са заедно. След поредица от емоционални перипетии и спекулации в така наречените жълти медии най-големият работохолик в арт гилдията и най-красивата жена на своето поколение в шоу бизнеса вече приличат на официална двойка.  

Асен,  който досега е изиграл 100 роли на сцената и екрана, винаги е готов да говори за изкуството и професията, но почти никога за личния си живот. Рядко си позволява да философства – между два режисьорски проекта или две премиери из софийските или извънстоличните театри. „Ние се раждаме и умираме сами.  Но срещаме личности, с които сме успели да станем сродни души. И затова трябва да ги задържим. Ако съществува прераждане, то е в децата ми", убеден е Блатечки. И понеже е зодия Овен, оптимизмът и бачкаторството са му втора природа. „Ако си почтен в намеренията си, ако си точен в целите си, няма как да не ти върви. Хленченето е излишно и вредно“, казвал е той. Колегите в съсловието обичат да ги режисира – подготвен и точен, зареден с хрумки и изненади. Блатечки не крие, че е научил безкрайно много за нещата от живота и занаята от Стефан Данаилов – неговият Мастер в Академията, превърнал се във втори баща.  Отношенията им обаче започват със сблъсък. При второто му  кандидатстване във ВИТИЗ Блатечки е приет и в трите специалности - режисура,  кукловодство,  актьорско майсторство.   Ламбо, който взима клас, му казва почти обиден:  „Май нямаш чак толкова голям мерак да ставаш актьор, но идвай – ще ми трябва някой като теб“.  Оттогава се обичат, но без лигавщини, уточнявал е Асен.  „Даваше акъл, само ако го исках. Никога не се е опитвал да ме променя. Той – мъжкар, и аз – мъжкар“. Затова Ламбо не се сърди, когато любимият му ученик го млати в „След края на света“ на Иван Ничев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай