Завист на сцената. Данчето Христова жегна Лили Иванова

Голямата битка е за спонсори

Завист на сцената. Данчето Христова жегна Лили Иванова | StandartNews.com

Лудата надпревара за спонсори скара двете най-големи звезди на българската естрада – Йорданка Христова и Лили Иванова. Двете никак не се обичат. Неотдавна Данчето каза, че Лили била самотна. Но сега в отношенията им влезе и завистта заради концерти и турнета.

Йорданка Христова сподели, че няма пари да организира свой самостоятелен концерт. В национален ефир Данчето обяви, че търси 100 хиляди лева, за да осъществи мечтаното от нея събитие. Догодина тя ще празнува 80-годишен юбилей, но грандиозно мероприятие за годишнината не е планирано точно защото нямала финансови средства, за да го реализира. Звездата обаче не искала пари от обикновените хора, а издирвала спонсор, който щял да бъде готов да застане зад гърба й и да й предостави сумата безвъзмездно. Иначе Христова е категорична, че може да направи страхотен спектакъл, защото знае как да събере най-добрия оркестър и да селектира най-хубавитe шлагери от дългия си списък с хитове, пише „Ретро”.

За разлика от други нейни колежки обаче Йорданка не искала да се унижава да ходи да тропа по вратите на мастити бизнесмени и да ги умолява да й помогнат да изнесе Концерт в Зала 1 на НДК, където самата тя обяви, че са й поискали наем от 14 хиляди лева. Данчето е категорична, че вече не й стигали силите и нервите да обикаля като цветарка и въобще не се състезавала с останалите в бранша, които се надпреварват един през друг да пеят в една от най-големите зали у нас.

С коментарите си обичаната естрадна легенда тактично засегна своята конкурентка No1 за любовта на публиката – Лили Иванова. И тази година Лили направи грандиозно турне, което ще завърши с внушителен концерт на 4 декември в зала „Арена Армеец“ в столицата. Зад националната обиколка на примата обаче стоят десетки спонсори, които покриват всичките й разходи, а приходите от билетите, възлизащи на стотици хиляди левове, отиват директно в джоба й, пише още „Ретро”.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай