Защо Рита Ора избра Перник

Световната звезда засне новия си видео клип в квартал Тева

Защо Рита Ора избра Перник | StandartNews.com

Преди два месеца, квартал Тева в Перник се превръща в снимачна площадка. Това е мястото, което Рита Ора и екипът й, избират за да заснемат музикалния клип към песента "Бенг".

"Как и защо са избрали точно Перник, ми е трудно да кажа. Фактологията е следната – на 10 декември от продуцентската къща подават заявление, че искат да осъществят снимки, ние им разрешаваме. Самите снимки са осъществени на 14 декември в квартал Тева - един типичен за един български град квартал. Пълен е с панелни блокове, хора, улици и съдби", каза зам. кметът на града Стефан Кръстев в ефира на bTV.

Според него, жителите на града са щастливи, че Рита Ора е избрала Перник за заснемане на своя видеоклип, но тя далеч не е най-голямата звезда, която е идвала в тук. Въпреки това добавила към колорита на миньорския град.

"Всичко беше толкова добре подредено. Особено, когато пускаха мъглата. Все едно беше истинска! Времето беше студено, децата едвам изкараха, но пък показа ентусиазма си, за да се получи по-красиво!", спомня си Пепа Бирбилопулу, жител на квартал Тева.

Тя обаче веднага разпознава, че носиите не са български, както всички си помислиха.

"Разбрах, че на са наши носии, то си личеше. Играта им също не беше наша. Понеже живея тук на първия етаж, това, което успях да видя през прозореца, че въпреки студа, те не се стресираха. Условията, които имаме тук, допринесоха да се развие клипа и да стане по-добър!", каза тя.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай