За първи път мъж украси корицата на Vogue

Хари Стайлс блесна в рокля

За първи път мъж украси корицата на Vogue | StandartNews.com

За първи път в историята мъж украси корицата на списание Vogue. Това е певецът Хари Стайлс, бивш член на популярната момчешка група, която се разпадна, One Direction. Хари обаче шокира с появата си, тъй като реши да се издокара с рокля. 

View this post on Instagram

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Певецът призна, че винаги е харесвал женски дрехи и че не слага ограничения на гардероба си. Той обича да експериментира с облеклото си и не се страхува да се облича екстравагантно.

Когато One Direction се разпадна и Хари започна самостоятелна кариера, той започна да проявява по-голям интерес към висшата мода. От 2015-а той често посещава модни ревюта. На тях обикновено се появява в необичайни дрехи и експериментира със собствената си сексуалност, както споделя самият той. Хари се стреми да изгради имидж на "праволинеен мъж", но не се страхува да носи и дрехи, които традиционно се носят от жени. 

Но Хари може да се похвали с двоен успех. Освен историческата корица, певецът отбеляза и друго постижение - той бе провъзгласен за най-влиятелната личност в модния свят. Стайлс зае първото място в обзора "Годината в модата" на търсачката Lyst. В топ 10 на класацията на платформата за пазаруване са също Бионсе, Ким Нам-джун (по-известен като RM от к-поп групата БТС), американската политичка Александрия Окасио-Кортес, рапърът Травис Скот, актьорът Пол Мескал, певицата Лизо, звездата от социалните мрежи Чарли Д'Амелио, съпругата на принц Уилям - Кейт Мидълтън и италианската инфлуенсърка Киара Ферани. 

Lyst е съставила класацията по 100 милиона търсения, продажби и данни от социалните мрежи. След като Хари Стайлс издава сингъла си "Golden", търсенето за тюркоазене блейзъри като неговия във видеото нараства с 52% в Lyst, а за жълти шапки като неговата - с 92%. Търсенето на носена от него жилетка се повишава с 166% за седмица през юни.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай