Сряда,

Йоанна Темелкова обеща шокиращи обрати в "Братя"

От: Агенция Стандарт -
590
Йоанна Темелкова обеща шокиращи обрати в "Братя"
A
A
A

На финала на първи сезон на "Братя" всички зрители се питаха жива ли е Лора, а днес тя е поставена пред нови препятствия и дилеми.

„Този сезон сценаристите много са се раздали, в добрия смисъл на тези думи, и ще се случат изключително любопитни неща. Особено при Лора – тя постоянно ще бъде поставена в ситуация на съмнение. Според мен това придава голяма свежест на сюжета, а това, което предстои ще предизвика голям интерес”, споделя Йоанна Темелкова в ефира на Нова.

„Във втори сезон Лора беше безкрайно любопитна за мен. Истината е, че доста тежко ми се отрази този снимачен период, защото трябваше да изиграя много крайни, емоционални и трудни състояния”, допълва Темелкова.

Актрисата признава, че това е била голяма провокация за нея като професионалист.

В началото на втори сезон на "Братя" актрисата направи един много мил жест към феновете на сериала – тя подари колието на Лора. Йоанна признава, че когато сериалът е започнал, много хора периодично са й писали, за да я питат откъде е бижуто. Именно това я е провокирало да го подари на почитател на поредицата. Над 3000 човека са заявили желание да го получат, а момиче от Пловдив се оказа голямата късметлийка. „За мен беше много вълнуващо, защото това колие носи енергията на героинята ми”, допълва актрисата.

Снимките на втори сезон на "Братя" се случиха в зимен период. „Не само времето беше тежко, но и самият сезон сюжетно е доста мистичен. Актьорите имаха нелека задача, но от това, което виждам всичко е обнадеждаващо. Мисля, че хората много ще се изненадат от това, което предстои да се случва”, загатва Темелкова.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com