Як купон под дърветата

Топ банди събират фенове в Борисовата градина

Як купон под  дърветата | StandartNews.com

Mo’Horizons, Koza Mostra, Стефан Вълдобрев с „Обичайните заподозрени“, ONYX, Hayes&Y, Mark Foggo's skasters и още куп страхотни банди и разнообразни събития събират фенове в „Маймунарника“. Трибюти, old school и реге вечери, виц дуели са в фиша. Веднъж седмично пред публиката излизат независими български музиканти и некомерсиални групи, някои от които стъпват за първи път на професионална сцена.

На 5 юли германската бразилектро формация Mo’Horizons пристига в София за ексклузивно live шоу - bossa nova, funk, soul, latino и electro. Именно с този невероятен микс от стилове, влияния и страхотен вкус тя влиза в историята на световната музика, където са хитовете й „Yes Baby Yes", „Foto Viva” и много други. На 11 юли идва  балкан-ска банда - Koza Mostra. След участието си в "Евровизия" 2013 групата успя да се превърне в една от най-известните и обичани формации в Европа. Музиката й е смесица от ска,  рок, пънк, инди и традиционна гръцка, като с лекота прекосява всякакви граници. На 18 юли  е ред на Стефан Вълдобрев и „Обичайните заподозрени“. 25 юли е времето на американската хардкор хип-хоп банда ONYX! Това ще е поредното посещение на Sticky Fingaz и Fredro Starr на наша територия и първото след излизане на последния им, осми по ред, албум "100 Mad", който се появи на 31 май тази година. През годините ONYX са неуморни, издавайки редица съвместни и солови проекти, придържайки се към познатия хардкор стил и любовта на феновете си.

На 24 август любимата ни българска група зад граница, Hayes&Y, ще представи новото си EP "Safeplace" с традиционно голям концерт. В последните години момчетата се подвизават на Острова, но не пропускат възможност за среща с българските си фенове. Mark Foggo's skasters е сред най-известните ска банди в света, a едва ли има човек, кoйто да не е припявал на вселенския й хит "Hashish from Amsterdam".

Емблематичният Mark Foggo ще пристигне на 12 септември в София с чисто нов албум - "Ska Pig Returns", за който казва: “След повече от 3000 шоутa до сега – това е само началото!”. Довечера адреналинът ще бъде вдигнат от „Ревю“, Kottarashky and the rain dogs и „Мерудия“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай