X Factor тръгна от Царевец

X Factor тръгна от Царевец | StandartNews.com

Велико Търново. Алекс остана без гмуркане заради старта на X Factor, който започна в старата столица. Водещата призна, че за първи път отменя ежегодното си гмуркане и ще остави само своя приятел Дончо да практикува любимото им хоби в Индонезия. Двете водещи Мария Игнатова и Алекс Раева дойдоха директно от плажа и са захванаха за работа след последна за сезона почивка.

Шефът Магардич Халваджият казал, че се спират всички ваканции защото шоуто трябва да стартира в началото на месец септември по Нова телевизия. Една от звездите на X Factor Богомил, дойде лично да подкрепи участниците по време на кастингите и си припомни вълнението от това да застанеш за първи път пред „изпитващите".

Сред участниците в Търново се явиха колоритни личности и невероятни таланти. Сред най-атрактивните бе 24-годишна певица, която се върна специално от Манчестър, където живее, за кастинга. След като се е явявала на кастинг за X Factor в Англия, мечтата й да пее на голямата сцена я довежда отново в родината.

Да промени за втори път правилата на X Factor – да си на минимум 16 години, се яви и 13-годишен талант, а друг кандидат бе придружен от баща си, който го подкрепяше през целия ден с полицейската си униформа.

Дуети и групи също се явиха днес във Велико Търново. Кандидати от Русе, Стара Загора, Плевен.

Дали ще преминат към следващия етап, ще разберем на прослушванията пред жури и публика. След Велико Търново кастингите за X Factor ще продължат във Варна (18 и 19 юли), Бургас (21 и 22 юли), Пловдив (24 и 25 юли) и София (26, 27, 28 и 29 юли). Повече информация можете да откриете на сайта на X Factor: http://xfactor.novatv.bg, както и на Фейсбук страницата: https://www.facebook.com/xfactorbulgaria.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай