Вулева се гласяла за "Горещо"

Вулева се гласяла за "Горещо" | StandartNews.com

Сделка надушиха светските клюкари в участието на Албена Вулева във "ВИП Брадър". Тя се навила да влезе в Къщата, защото продуцентите й обещали да й дадат ефирно време. Говори се, че е много вероятно тя да седне на стола на Венета Райкова в "Горещо". Бившата водеща на "Сигнално жълто" натрупала положителен рейтинг в брадъра и хората я харесвали, твърдят запознати.

В петък сутринта съквартирантите си говореха за последните дни, които ще прекарат заедно. Иво Аръков разказа на Тачо последния си сън. Актьорът сънувал, че е на концерт на Йорданка Христова и Том Джоунс. Двамата били на огромна сцена, пеели и танцували. "Раздаваха се така, все едно са на по 30 години", усмихна се Аръков.

Жени Калканджиева пък похвали Ели Кучкова за усърдието, с което плеймейтката тренира всеки ден. "Сега, като направиш супертяло, ти предлагам да издадеш диск, който ще се казва "Упражненията на Ели Кучкова", закачи я тя.

Рапърът WOSH MC показа завиден актьорски талант, наследен очевидно от именития му баща Иван Иванов. При една от мисиите той ще е най-вероятният победител, според рейтингите в нета. Очаква се сезонът да приключи на 17 ноември и така Стефан ще успее да се класира за премиерата на филма "Българ", където присъства като анимационен герой.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай