Всяка събота "Супердоктор" изгрява в ефира

Всяка събота "Супердоктор" изгрява в ефира | StandartNews.com

Д-р Юлиан Коцев от "Хил Клиник" и Ива Дойчинова ще ви водят по пътя на здравето и красотата

"Супердоктор" изгрява в ефира на "България он ер" през 2015 г. Водещи на новото предаване са ТВ радио журналистът Ива Дойчинова и урологът д-р Юлиан Коцев от столичната "Хил Клиник". Екипът ще води в студиото най-добрите лекари от различни области на медицината, ще влиза в кабинетите им и ще търси с тях ключа към здравето. Акцент ще е грижата за привлекателния външен вид и начините за неговото постигане.

В пилотното издание на "Супердоктор" гостува българската Моника Белучи - Юлиана Дончева, в откровен разговор за бременността и майчинството в зряла възраст. Видна столична дерматоложка пък демонтрира на практика свойствата на уникален филтър и биостимулатор. А диетолог обяснява защо дефицитът на витaмин Д в организма през зимата ни води до свръхтегло. Във всяко следващо издание зрителите ще имат възможност да се срещнат с редица знаменитости, които ще представят своите рецепти за здравословен и пълноценен живот.

Не пропускайте "Супердоктор", всяка събота от 8,30 само по "България он ер". Повече информация може да намерите на сайта на телевизията www.bgonair.bg

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай