Врачански и Орлин Павлов в "Като две капки вода"

Врачански и Орлин Павлов в "Като две капки вода" | StandartNews.com

Фенките на Калин Врачански и Орлин Павлов може да са доволни. След кратка телевизионна пауза двамата разбивачи на женски сърца отново ще грейнат на малкия екран. Те влизат в шоуто за двойници "Като две капки вода", което ще се излъчва от пролетта по Нова телевизия. Калин също се навил лесно да влезе в предаването с оглед на бъдещите ползи от участието му в него. Той очаква благодарение на шоуто личният му рейтинг отново да скочи, а оттам - и приходите. Още повече, че е добър комик, така че най-вероятно публиката ще го хареса на сцената на "Капките". Орлин Павлов също открай време бил фен на предаването, а и в артистичните среди то минава за престижно и интересно шоу. Докато участие в "Биг Брадър", например, се смята за голямо падение", на участие в "Капките" се гледа с много добро око от повечето артисти.

В четвъртия сезон на "Капките" с рекорден хонорар, според слуховете, ще участва и фолк звездата Преслава, която ще хване интереса на мъжката част от аудиторията. Певицата е приела с възторг поканата. Тя била изключително щастлива, че ще може да се изявява именно в това предаване, тъй като за всички е ясно, че има изключителен талант в пеенето, а от "ВИП Брадър" разбрахме, че има заложби и в театралното изкуство. Всеизвестен факт е, че чаровната изпълнителка е зарибена от славата, а това е поредната възможност да се изявява нонстоп, и то в национален ефир.

Интерес към предаването досега са изразявали младата актриса Евелин Костова, която участва в "Столичани в повече", утвърденият й колега и мим Ники Сотиров, както и много други родни звезди. "Тази година очаквам конкуренцията да бъде огромна, тъй като всички имат сериозен вокален потенциал. От друга страна, шоуто изисква комплексни качества, а поканените със сигурност имат какво да покажат. Зрителите ще видят участниците в новия сезон в специалния епизод на 29 февруари, дотогава ще се опитаме да ги запазим в тайна", коментира продуцентът на шоуто Магърдич Халваджиян.
Новите участници ще се изправят пред ново жури. В състава на професионалното трио ще има нов съдия с критичен поглед към всеки детайл на звездните преобразявания. Нивото на емоциите и смеха ще бъде поддържано отново от емблематичните водещи Зуека и Рачков, които ще превземат сцената с неповторими истории и комични ситуации.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай