Vivacom беше част от LUNAR 2023 със своята „Безкрайна вселена“

Светлинната творба, която телекомът представи, бе перфектната симбиоза между технологии и изкуство

Vivacom беше част от LUNAR 2023 със своята „Безкрайна вселена“ | StandartNews.com
  • Светлинната творба, която телекомът представи, бе перфектната симбиоза между технологии и изкуство

Vivacom беше част от второто издание на Фестивала на светлините LUNAR със светлинната творба „Безкрайна вселена“. Събитието се проведе в дните между 11 и 14 май 2023 година, в София, и успя да привлече интереса на повече от 450 хиляди жители и гости на града. По време на събитието, посетителите имаха възможността да видят 24 авторски произведения, които преобразиха емблематични сгради, паркове и площади в столицата.

Светлинната творба „Безкрайна вселена“ представи 3D видео мапинг шоу, което съчета необятните възможности на технологиите със спиращи дъха цветове, за да преобрази фасадата на Българската банка за развитие и да създаде наистина незабравимо изживяване за присъстващите.

С участието си в тазгодишното издание на Фестивала на светлините Vivacom демонстрира неограничените възможности, които технологиите дават на хората. Светлинната творба, която телекомът представи, не само внесе уникален и запомнящ се елемент за цялото събитие, но и демонстрира как технологиите и услугите, които VIVACOM предлага, могат да отключат пълния потенциал на дигиталния и физическия свят в едно.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай