Вторник,

Виктория: Обичайте себе си преди всичко

От: Агенция Стандарт -
224
Виктория: Обичайте себе си преди всичко
A
A
A

"The Funeral Song" е следващата песен на Виктория от дебютния й албум "a little dramatic". Парчето носи посланието за важността на всеки момент в живота и ценността на това да запазиш себе си. Българската надежда за Евровизия 2021 поставя ясно въпроса: Как може да обичаш някой друг, ако първо не обичаш и пазиш себе си? Песента насочва прожекторите и към друга важна тема, която засяга искреността на хората около нас. Тя е послание от Виктория за самата нея.

Певицата споделя: "Какво се случва, когато изгубиш всичко? Какво всъщност трябва да ценим, докато сме тук? С тази песен искам да кажа, че трябва да пазим това, което имаме и да живеем в момента. Обичайте себе си преди всичко".

Композицията е дело на Виктория и вече познатите шведски автори на музика и текст Хелена Ларсон и Оливър Бьорквал. Към тях се присъединяват Нели Форс и Крис Самуелс, който беше един от участниците в Black Sea Eurovision Songwriting Camp 2020.

Остава да чуем още една песен от дебютния албум на Виктория - "growing up is getting old". След последната премиера от “a little dramatic” ще стартира и специално създадена платформа. Там музикалните фенове от цял свят ще получат възможност да споделят мнението си за всяка една от песните, които могат да представят България на Евровизия 2021. Това са “Imaginary Friend”, “Dive Into Unknown”, “Phantom Pain”, “The Funeral Song”, “Growing Up Is Getting Old” и “Ugly Cry”, която беше публикувана през месец ноември 2020-а. Всяко изпратено мнение ще достигне директно до Виктория и ще помогне на нея и екипа ѝ да изберат най-добрата песен, която да представи България на Евровизия 2021. Конкурсът ще се проведе в Ротердам на 18-и, 20-и и 22-ри май. Зрителите в България мога да гледат шоуто пряко по БНТ 1 от 22:00 часа.


Всички новини от категория Култура.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com