Вики след Евровизия: Класацията няма значение

Певицата се върна в България

Вики след Евровизия: Класацията няма значение | StandartNews.com

Българската представителка на "Евровизия" 2021 Виктория Георгиева кацна на родна земя тази вечер.

"Много съм щастлива - това бяха първите думи на Виктория след пристигането й у нас. Тази година конкуренцията наистина беше много голяма. Аз отправих моето послание към публиката, така че няма значение на кое място съм", каза певицата в ефира на БНТ.

"Радвам се за победителите - те са много готини, автентични, различни и заслужаваха да спечелят, сподели Виктория за победителите от Италия. Още утре се събираме с екипа и продължаваме да работим, предстои ми нова песен, така че работата не спира", каза още Виктория.

Почитатели и приятели на изпълнителката с нетърпение я очакваха на изхода за пристигащи на Летище София.

"Разбира се, че сме щастливи. Първо сме благодарни, че успяхме да опазим Вики и тя да отиде и да изпълни песента си в тази зала, обясни продуцентът на Виктория - Геновева Христова. Англия и Испания наблюдават много внимателно в момента нашето момиче. Така че, имаме каузи и мисии, за които си струва да се работи. Нашата кауза и мисия беше българският талант. Не знам какво се случи с вота на публиката, но това са видели хората. За мен това е поделено място с Гърция - десето", каза още продуцентът.

Фото БНТ

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай