Веско Маринов спасил живота на Иво Танев

Благословия е да имам такъв приятел като него, заяви шоуменът

Веско Маринов спасил живота на Иво Танев | StandartNews.com

Иво Танев се появи в ефира на bTV, за да представи книгата си "Урок за мъже". На гости на Сашо Кадиев и Деси Стоянова шоуменът разказа една от най-трогателните истории в живота си - дългогодишната му битка да възвърне гласа си. Над 11 години никой не можал да му помогне и накрая се стигнало до там, че дори не можел да говори. Над три месеца, когато се опитвал да общува, от него излизало само топъл въздух, но не и глас.

"Бях на дъното. Един доцент ми каза, че се касае за онкологичен проблем. Какво ли не илачи съм опитвал в отчаянието си - все пак имам семейство и трябваше да го издържам. Един ден си написах прощалното писмо с по нещо за всеки - за жена ми, дъщеря ми, роднините. Бях си приготвил разни субстанции и вечерта мислех да ги изпия. Дъщеря ми и жена ми могат да потвърдят думите ми - беше ги страх да се приберат вкъщи, не се знаеше как ще ме намерят... В онзи ден звънна телефонът. Благословия е да имам такъв приятел като него. Предложил ме на един голям бизнесмен да му организирам събития - частни и фирмени партита. След моя приятел ми се обади и въпросният бизнесмен. Мисълта ми се ангажира и забравих, че искам да изпия субстанциите... Но няма да кажа кой е човекът", разказа Танев.

Той обаче не беше подготвен за изненадата, която Деси и Сашо му бяха подготвили. Те показаха човека, спасил живота на техния гост, което отприщи сълзи в очите му. Оказа се не кой да е, а самият Веско Маринов.

"Знам колко пагубно е да загубиш гласа си. Аз съм съм имал проблем с гласните струни, бях изпаднал в депресия. При нас подобно нещо влияе много на псикихата. Не съм очаквал, че с предложението ми ми към Иво в онзи момент той ще започне живота си отново. Аз съм близък с него, откакто се познаваме. Пълно е с хора, които вечно се оплакват. При него няма такова нещо - той винаги е усмихнат, винаги ще пусне някакъв виц. Аз скромно го наричам гения, защото много неща прави и все ги прави добре", коментира естрадната звезда.

В своя репертор Веселин Маринов дори има песен, написана от Иво и я изпълнява на всички свои големи концерти и юбилейни участия. Певецът разкри, че с приятеля му работят и по ново парче.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай