Вергов призна за скандала с Владо и Бахаров

Актьорът е категоричен, че не се скарал с колегите си заради пари

Вергов призна за скандала с Владо и Бахаров | StandartNews.com

Юлиан Вергов за първи път проговори за обтегнатите отношения с приятелите си и колеги Владимир Карамазов и Захари Бахаров. Той призна, че раздялата с тях е сред най-трудните моменти в живота му.

"Едно от най-големите изпитания беше "Трите мечки" (театралната му формация с Бахаров и Карамазов б.а.). Имаше голямо бъдеще и за кратко време ние постигнахме неща, които малко хора са успявали. Всъщност иронично се бяхме кръстили така, защото в театъра Мечка е актьор, който привлича публика. Сами финансирахме проекта, не сме взимали държавни пари", уточни с носталгия Вергов, като отхвърли парите да са били причината за разпадането на тандема. "Тежко ми е, че се разделихме. Към приятелството винаги ще има път обратно. Проблемът е да намериш пътя, който съществува. Ще се намери", допълни обнадежден актьорът.

В интервюто си за светския хроникьор Мон Дьо, Юлиан сподели и за най-интимното чувство: "Всичко ми се е случвало в любовта – и горчивина, и щастие. Бил съм и изоставян. Най-трудният урок, който съм научил, е да си затваряш устата. За да се случат някои неща, трябва да се научиш да мълчиш. Много хора са събрани вътре в мен и е трудно да избера кой точно трябва да съм. Моят личен белег е иронията. Обичам да се радвам на живота. Обичам да се рея безцелно. Затова прекарвам много време на морето. Може би покрай пандемията успяхме малко да се поспрем, да се замислим".

Вергов благодари на Нова за излъчването на клипа, в който участва по повод безопасността на движение. Мотото на кампанията е "Да запазим прегръдката жива!".

„Аз също съм си гледал телефона, докато шофирам. Слава Богу, вече не го правя. Всички бяхме обединени, че това трябва да стигне до хората. Да ме прости Господ, но може би шофьорът, който уби Милен Цветков, е гледал в телефона", каза Вергов.

По думите на актьора най-големият му страх е да не се случи нещо с приятелите и роднините му: „Още повече мисля за това след смъртта на Йосиф Шамли".

На въпроса колко струва да си Юлиан Вергов, актьорът отговори: „Понякога не струва нищо, а друг път - ужасно много. На хората около мен също. Въпреки това, обичам да съм Юлиан Вергов".

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай