Васил Гарванлиев получил 400 заплахи

Българското знаме се появи в клипа му, македонците побесняха

Васил Гарванлиев получил 400 заплахи | StandartNews.com

 

 

Македонският представител на Евровизия Васил Гарванлиев тези дни е буквално линчуван от част от обществеността. Публичното му изявление, че той има и българско гражданство, и видеото с българското знаме, което по-късно е изтеглено и променено, поставят музиката на заден план, за сметка на речта на омразата и тормоза, които, както каза в предаването „Стадион“ на Канал 77, Йълмаз Дервиши, PR на Васил Гарванлиев, певецът страда в наши дни, информира македонското електронно издание MMC, цитирано от агенция Фокус.

”Никой не е мислил какви ще са последиците от линча, насочен към него? Какво ще правим с 400-те съобщения и заплахи срещу него в профилите на Васил Гарванлиев? Някой чете ли коментарите и тормоза, които в момента се тече в социалните медии? Някой ще носи ли отговорност за това? Ами ако някой посегне по-сериозно и нападне Васил Гарванлиев?“, каза Дервиши.

На въпрос дали се страхува за сигурността на Гарванлиев и дали обмислят физическа охрана, Дервиши отговори:

„Васил каза, че в момента е в безопасност, но ние сме малко притеснени и обмисляме и този аспект", каза Йълмаз Дервиши в предаването „Стадион“ на Канал 77.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай