Въргала и рапърът Wosh MC - новите брадъри

Въргала и рапърът Wosh MC - новите брадъри | StandartNews.com

Синът на Иван Иванов ще обере вота на младите

Двама нови съквартиранти ще се борят за място под слънцето в Къщата на "ВИП брадър". Актьорът, режисьор и екскукувец Влади Въргала и рапърът Стефан Иванов (Wosh MC) ще се присъединят към екшъна в социзданието на риалитито. Синът на кинолегендата Иван Иванов направи истински пробив в рапа и натрупа голяма популярност сред младоците в последните години. На Стефан ще се разчита най-вече да вкара бунтарски дух сред улегналите съквартиранти и да държи всички на иронична дистанция и присмех така, както го правеше Ицо Хазарта в предишното ВИП издание.

Стефан и без това отдавна е набрал на т.нар звезди и редовно им посвещава саркастични реплики в песните си. А дискотеките това лято подхванаха масово последния му хит "Skii", така че ако по-младите се загледат в риалитито, Стефан има реален шанс да се озове сред финалните брадъри. Вероятността Wosh MC да заложи на хулиганско поведение не е никак малка; въпросът е дали ще го направи достатъчно добре, за да предизвика симпатиите на зрителите. В момента Иванов е на пазара на ергените, така че най-вероятно ще бъде посрещнат с интерес от дамите в брадъра - проблемът по-скоро е в това, че много малко от тях могат да му партнират. Стефан ходеше с красавици като Радина Кърджилова и Луиза Григорова, така че тук и сега вниманието му може да задържи само Ели Гигова.

Влади Въргала пък най-вероятно ще се отдаде на заслужено почивка, след като беше посветил месеци усилия и денонощна работа по сериала "Шменти капели" по ТВ7. От човека оркестър се очаква да бъде дипломатичен, забавен, трудно поддаващ се на битови интриги и стоящ винаги над нещата.

В нета пък масово започнаха да обсъждат как изглеждат повечето дами в риалитито без грим, като оценките са по-скоро негативни. Единствено плейбойката Елена Кучкова и тв водещата Ива Екимова не пострадаха особено от липсата на козметика. Според помнещи близкото минало Мартин Мартинов е сред мъжете, били влюбени в Евгения Калканджиева. Така че най-доброто предстои.

Влади: Вътре съм, за да преборя егото си

Хората ме свързват най-вече с образа на чейнчаджията тарикат в студентското шоу "Ку-ку". Аз обаче не съм учил за чейнчаджия, завърших 39-а гимназия, където в 11-и клас имаше задължително УПК - заварчик. Майка ми и баща ми бяха работници в "Кремиковци" и аз бях гордостта на семейството. Толкова бързо ги правех заварките, че ми оставаше време да се явявам и на изпити във ВИТИЗ. Често пъти хората като ме видят и ми казват да им кажа нещо смешно, аз им викам така: Добре, ако бях Кубрат Пулев, щеше ли да кажеш "бате, ръгни ми една, молим те". Мога да нарека себе си професионален откривател на топла вода. Бях първият човек, който се осмели да направи актьорски скечове в "Ку-ку". Станах популярен и ме заобичаха. Един свинар ми каза "Обичам те повече от жената, от децата, повече от свинете, бе!". Първата скрита камера, която направихме, беше на Йорданка Христова. Когато си правиш гаргара с дама, винаги е интересно на всички.

Някои биха ме нарекли фантазьор, мечтател, идеалист. Може би защото не правя това, което може, а правя това, което мога, но си плащам цената. Най-тежко ми беше през 2000 година. Написах сценария за "Операция Шменти капели". Заложих цялото си имущество, започнах снимките, стигнах до средата, парите свършиха. Нито мога да отида в банката и да кажа "еми, не стана", нито има с какво да го финализирам. Тогава синът ми каза, че аз съм му лошият пример. Когато лампите в салона светнаха след премиерата, Виктор дойде при мен и каза: "Тате, гордея се с тебе". Имаше смисъл от всичко...
Влизам в Къщата на Биг брадър, за да преборя егото си. Да прескоча себе си. Не мисля, че има с какво да подразня съквартирантите. Аз съм човек, който може за кратко време да събере страшно много хора около себе си. Ще изтрая дори Евгени Минчев. Въпросът е да не губим самоконтрол, да не излизаме от релси, щото, дет' се вика, някой път се стъмва, ама камерите си работят.

Стефан: Глезлите ще са първите ми жертви

Уважаеми дами и господа, рожденото ми име е Стефан, но съм по-известен в хип-хоп, ъндърграунд средите като Wosh MC. Занимавам се с музика от 25 години, пиша си сам текстовете, аранжирам си мелодиите, но голямата ми неосъществена мечта е да режисирам игрални филми. Човекът, на който се възхищавам и е моят персонален идол, винаги е бил и ще си остане баща ми - големият Иван Иванов. Намирам го за абсолютен, за недосегаем и за истинския пример за житейски път. Казват ми, че повече приличам на майка ми обаче. Известен съм в интернет с идиотските си парчета. Правя най-смисления, най-тарикатския и най-музикантския рап в тази препълнена с псевдо Еминемчета държава. Най-забавният човек, който съм виждал, съм аз самият. За хората, които не са запознати с хип-хоп музиката, Wosh МС може да са го чували покрай връзките му с Радина Кърджилова и Луиза Григорова. Обичах я Луиза много - и продължавам. Между другото това е голямата ми слабост - аз съм много влюбчив и само любовта може да ме рани сериозно.

Сигурно ще бъда един от малко известни хора в Къщата, но се надявам след това вече да пълним стадиони. Много ме дразнят няк'ви "драма куинс" (кралици на драмата), които сами са си избрали да влязат и още на първия-втория ден почват да се тръшкат, да реват... Ми к'во правиш там? Изчезвай! Тези ще бъдат първите ми жертви. Ще се раздавам за мисиите на 100%. Това, което най-много ще ми липсва в Къщата, са подправки - джоджен, магданоз, риган. Всичко, което може да се изсуши и изпуши, ще ми липсва. Мисля, че в Къщата има място за идиот като мене.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай