Уесли Снайпс танцува кючеци

Мацки нападнаха звездата от "Непобедимите 3" в столичен клуб

Уесли Снайпс танцува кючеци | StandartNews.com

Уесли Снайпс разкърши снага под звуците на световни и балкански хитове в столичен клуб. Холивудският екшън герой открито признава, че много му харесва в България, най-вече заради ефектните мацки и вкусната храна. Дузина девойки го атакуваха в дискотеката за автографи и дори пофлиртуваха с него с надеждата да му правят впечатление, но Снайпс остана верен на компанията, с която пристигна. Цяла вечер от заведението го поздравяваха. Уесли така се развесели, че се разтанцува с ищах и показваше завидни умения на дансинга.

Актьорът, който е у нас за снимките на "Непобедимите" 3, само допреди няколко месеца бе в затвора. Там изкара близо три години за укриване на данъци. Неговият приятел Силвестър Сталоун, който е режисьор на екшъна, побърза да го ангажира за поредицата, в която участват още Арнолд Шарценегер, Харисън Форд, Джет Ли, Долф Лундгрен, Джейсън Стейтъм, а скоро ще дойде и Мел Гибсън.

В столичните ни клубове обичат да се забавляват и други звезди. Немската машина "Рамщайн", начело с фронтмена им Тил Линдеман, останаха дори с ден повече след лайфа им в София, за да купонясват.

Дичо пък щял да става баща и да се жени веднага след шоуто "Музикална академия", е поредният слух, пуснат по адрес на певеца. Според някои източници приятелката му Карина е бременна във втория месец, а певецът е разбрал този радостен за него факт на влизане в шоуто. Дичо отдавна кроял планове да предложи брак на приятелката си, с която са заедно вече няколко години и мечтаел за деца.

Ники Станоев и Веселин Калановски, и двамата герои от ситкома "Домашен арест", са водещите на новото предаване на bTV "Това е цената", което започва на 24 октомври. Играта се състои от два кръга "Една оферта" и "Игри на цени", след които идват полуфиналът - "Голямото колело" и финалът - "Голямата витрина". Участникът, достигнал дотам, трябва да познае общата стойност на наградите в "Голямата витрина" и печели всичко от нея.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай