Татяна Лолова: След Орлин - само с Доминго

Актрисата и Горанов е трябвало да снимат клип към дуета си "Любовта"

Татяна Лолова: След Орлин - само с Доминго | StandartNews.com

"След Орлин мога да записвам песен само с Пласидо Доминго", е била категорична Татяна Лолова. Както се знае, великата комедиантка направи последния дует в живота си с Орлин Горанов и това е нейното второ участие в проекта "Пеещи артисти" на Игор Марковски. Първото - "Кутийка за спомени", вече е абсолютен хит. "Любовта" ще звучи в новия сериал на БНТ "Порталът", който тръгва през април. Музиката е на Доно Цветков, която някога организираше във Варна фестивала "Откритие". Лолова си отиде малко преди с Орлин Горанов да снимат и клипа към балдата. "Споделяше напълно сериозно, че да запише дует с Орлин Горанов, е било детската й мечта", върна лентата Игор Марковски по БНТ.  

"Беше невероятно преживяване - като във филма "Да возиш Мис Дейзи". Сутрин отивах у тях, за да я взема с колата и да тръгнем към студиото. Задължително ме караше да закусвам - тя не признаваше никакви откази. Казваше ми: "За теб съм Танечка". През цялото време говореше само за Славе, но не чух от нея нито една обида, нито една лоша дума за някого. Тя беше необятна планета, наречена Любов", разказа Горанов пред Би Ти Ви. "Съвсем друго е актьор да изпее песен - той я прави като монолог", сподели още той.

А ето и думите на Татяна Лолова в клипа, който екипът на "Пеещи артисти" успява да сглоби с оскъдните кадри от звукозаписното студио. Звездата обяснява защо се е съгласила да се включи в поредното приключение от кариерата си.    

 "Ами просто защото съм пееща артистка. Хем артистка, хем пееща. Хем певица, хем артистка. Да не говорим, че имам и дует с Орлин, защото ще възбудим болка в много женски сърца с хубави гласове на пеещи артистки, че точно мен избраха за дует с Орлин Горанов. Много се радвам, че участвам. Зарадвайте се и вие. Като ви питат защо сте толкова радостни, кажете - ами, слушахме една артистка, която пропя в един проект", споделя Лолова малко преди да се зарази с Ковид 19 и да влезе в "Пирогов", където се справи с коронавируса, но издъхна от своите съпътстващи заболявания.

Във филма "Порталът" е и последната филмова роля на Татяна Лолова. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай