Трагедия: Райна загуби майка си

"Пилето" на поп фолка разтърси с прощалните думи

Трагедия: Райна загуби майка си | StandartNews.com

Трагедия сполетя поп фолк певицата Райна. Нейната майка Бояна Терзийска е починала преди часове. Изпълнителката разтърси с емоционални думи за раздяла.

"Мила майко, майчице! Красивата ми майчица...Господ реши, че си направила достатъчно добро за този свят, и днес реши, че е време да те прибере при "себе си"...Не искахме да те пуснем, но кои сме ние пред неговата воля, а и може би той има по-добър план за теб...

Толкова силно вярвам, че ще бъдеш на по-добро място, където ще те чакат всички обичани от нас хора, които през годините "отлитаха" натам.. Домът ни опустя, а очите ни те търсят във всичко, което си докоснала, създала...Мила майчице, ти се освободи от болката, сега "лети" спокойна, защото ние ще бъдем хората, които възпита и отгледа с толкова любов и всеотдайност и няма да те посрамим... Толкова много боли от загубата, че се изпълвам с безсилие..Само, че мамо, заради теб ще се опитвам да бъда силна и заради теб ще продължа...Много ще ни липсваш, много!...Прегърни всички "наши" горе, целуни и любимите ни "момченца", а може би вече го правиш?!..Много те обичаме, мила мамо!"

Момченцата, за които говори Райна, са минипинчерът Драгон и другият домашен любимец на певицата от същата порода - Карпуз. Тя беше изключително привързана към тях. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай