Топ 3 филма, които не са за изпускане по празниците

За още настроение

Топ 3 филма, които не са за изпускане по празниците | StandartNews.com

Какво по-хубаво време от празниците за гледане на някой филм, който ще ни донесе още повече насторение. Има филми, които на Коледа и Нова година следват традициите и с годините се превърнаха в неразделна част от празника. Тези топ 3 филма определно ще ви накрат да се посмеете, както и ще ви заредят с положителна енергия. 

1. "Знак на съдбата"

Кой от нас не иска да вярва в приказки, особено в навечерието на празниците?Героите от този романтичен филм - Джонатан и Сара - вярват. Всъщност те вярват в съдбата и този шанс, който им дава не е случаен. Именно тази вяра им позволява да преминат през много изпитанията и въпреки всичко да се срещнат отново и да останат заедно.

Изключително романтична и красива Предновогодишна история. Представена великолепно на фона на блестящия и украсен с гирлянди Ню Йорк! Младите хора си купуват един и същ чифт ръкавици. Джонатан и Сара прекарват една прекрасна вечер заедно, впреки че всеки от тях има партньор. И когато идва време да се сбогуват, Джонатан предлага на Сара да сменят телефоните, но момичето не е съгласно. И тогава те решават да изпробват късмета по един много странен начин. Младите хора са сигурни, че ако са предназначени да бъдат заедно, то те със сигурност ще се срещнат отново.

2. "Сам вкъщи"

 Едва ли има човек, който да не е гледал "Сам вкъщи". Може би е най-популярният от всички коледни филми. Приключенията на Кеви чиито родители са го забравили сам вкъщи и са отпътували за Париж. Филмът се харесва и на децата, и на взрастите, които с носталгия гледат тази комедия и с спомнят детството. Всяка година телевизиите не пропускат да изльчат филма на Колед за момчето, което твърдо и смело охранява къщата си. 

3. "Договор за Дядо Коледа"

Известният комик Тим Алън, носител на Златен глобус, участва в тази магическа комедия на „Дисни", която е наречена "една от най-шеговитите и игриви истории, очаровали публиката през последното десетилетие!". Точно в нощта преди Коледа продавачът на играчки Скот Калвин попада в извънредно неловко положение. Дядо Коледа е паднал от покрива и спешно се налага Скот да го замести. Но в мига, в който облича костюма, без да осъзнава, Скот се вживява в ролята на добрия старец и трябва да свикне с наднорменото си тегло, дългата брада, тесните комини и самоуверените джуджета. "Договор за Дядо Коледа" ще ви донесе цяла шейна, плна с чудеса и невероятно празнично настроение.

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай