Том Беринджър хапва миди в Каварна

Актьорът бе у нас за снимките на екшъна "Снайперист 5"

Том Беринджър хапва миди в Каварна | StandartNews.com

Варна. Холивудската звезда от "Взвод", "Безпощадно" и "Димящи аса" Том Беринджър и съпругата му зарязаха снимките на "Снайперист 5" в Каварна, за да хапнат мидена торта. Американецът бе у нас за участие в новия си филм, който се очаква да се появи догодина, съобщи за "Стандарт" Кметъла Цонко Цонев.

Част от снимките бяха в резервата Яйлата. Филмовият екип от 120 души бе настанен в хотел "Отдих" в морската рок столица, а Беринджър, заедно със съпругата си и режисьора Дон Майкъл Пол, отидоха в мидената ферма в Дълбока. Пол е сценарист на култовия филм с Мики Рурк и Дон Джонсън "Harley Davidson and the Marlboro man" отпреди 20-ина години. Твърдеше се, че именно той е забременил варненската "брадърка" Зара, но за това досега още няма потвърждение.

Беринджър и съпругата му опитаха супа и шишчета от миди, но най харесаха десерта от морския дар, приготвен по специална рецепта с ябълки, стафиди и крем. Том сподели, че е очарован от красотата на Яйлата, каза Цонев. Кметът разкри още, че действието в новия екшън се развивало в Сирия, Берлин и средиземноморския остров Санторини, като снимките на Яйлата копират именно сцените от Санторини. За острова се говори, че там е била древната Атлантида.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай