Том Джоунс се завръща с нов албум

Музикантът записал тавата през пандемията

Том Джоунс се завръща с нов албум | StandartNews.com

Култовият певец Том Джоунс зарадва почитателите си с радостна новина. 80-годишната звезда разкри, че завършва нов албум по време на блокирането заради Ковид и очаква с нетърпение да го издаде през 2021-а. 

Говорейки в шоуто на "Jools Holland’s Hootenanny" Джоунс каза: "Записах албум точно преди заключването, в началото на годината. По време на заключването го смесвахме и сглобявахме. Това ще бъде най-очакваният и с нетърпение чакан албум в кариерата ми".

Това ще бъде първата тава на Джоунс от 2015-а насам, когато излезе 41-ят му студиен запис "Long Lost Suitcase". 

Междувременно фронтменът на Stereophonics Кели Джоунс наскоро похвали Том като "втори баща" за него. Кели претърпя операция за отстраняване на полип на гласните си струни през 2019-а и е развил дълбока връзка с музикалната икона по време на възстановяването си.

"Единственият музикант, когото извиках /за помощ/, беше Том Джоунс, защото мислех, че Том, който го е преживял, може да ми е като втори баща. Той имаше много опит с проблемите с гърлото си в много дългата си кариера и беше много обнадеждаващ, казваше ми да се отпусна и ми даваше съвети", коментира Кели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай