Том Джоунс пуска албум №42

Човекът с големия глас отново има какво да каже и събира мислите си в експериментален, зашеметяващ и ободряващ проект

Том Джоунс пуска албум №42 | StandartNews.com

Сър Том Джоунс е артист със забележителна музикална кариера. На 80-годишна възраст, след половин век на сцена и над 100 млн. продадени копия на албумите си, той се впуска в ново експериментално, музикално пътешествие с 42-рия си студиен албум – “Surrounded By Time”. 

През януари излезе първият сингъл от албума – “Talking Reality Television Blues”, придружен от музикално видео. Песента проследява историята и влиянието на телевизията, като Джоунс заявява: “Бях там, когато стартира телевизията, не знаех, че ще стана част от нея. Но може да се окаже, че нейната сила е да ни напомня колко прекрасни, луди и изобретателни сме, но и колко страшна може да е реалността, която тя отразява”.

Съпродуценти на новия албум “Surrounded By Time” са Итън Джоунс и Марк Удуърд той бележи ново пространсто със звуков пейзаж с устойчиво музикално майсторство и вокален талант, които пресъздават палитра от песни с огромна важност за артиста и повлияли дългата му, непредсказуема, но безспорно впечатляваща кариера. Част от песните в албума са написани от велики имена в света на музиката като Боб Дилън.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай