Тест за бременност предизвиква бъркотия в All Inclusive

Шокиращото откритие попада първо в ръцете на мъжете, които са напълно озадачени

Тест за бременност предизвиква бъркотия в All Inclusive | StandartNews.com

Истинска бъркотия настъпва по време на почивката на приятелските семейства в „All Inclusive” тази седмица по Нова. След щурия купон за рождения ден на Христо в президентския апартамент, мистериозно се появява положителен тест за бременност, който предизвиква смесени емоции у двойките. Шокиращото откритие попада първо в ръцете на мъжете, които са напълно озадачени. Започва комично издирване на притежателката на теста. Дали Пламен (Любен Кънев) и Елена (София Маринкова) имат шанс да станат родители за трети път? Или по-скоро предстои Христо (Ненчо Балабанов) и Марияна (Елена Атанасова) да се сдобият с нова рожба, а може би пък дори да станат баба и дядо? Мистерията е пълна.

Едно е сигурно – след пристигането им в България за празниците, отношенията между Надя (Йоанна Начева) и Мартин (Алекс Иванов), изглеждат по-скоро хладни и дистанцирани. Но именно те са едни от заподозрените притежатели на положителния тест. На какво се дължи очевидното напрежение помежду им и дали ще успеят да го превъзмогнат?

Разточителните планове на Евдокия (Нели Монеджикова) за луксозна сватба са заплашени от провал, но Явор (Юлиян Малинов) веднага се притичва на помощ, предлагайки услугите на свой познат – опитен сватбен агент, който може да организира мечтания ден по безупречен начин. Стресираната булка прегръща идеята и трескаво подготвя всички малки детайли. Но дали нейното семейство ще я подкрепи за учудващо екстравагантните й желания, предвид, че са причина за продажбата на семейния им дом?

Плановете на Парушев (Петър Калчев) за среща с хубавата Калина (Рада Кайрякова) са помрачени от неприятна заплаха. Бащата на бременната му бивша изгора Мара отново го издирва, защото е убеден, че Йордан се опитва да избяга от отговорност, докато тя носи детето му. Сърдитият татко (Ивайло Калоянчев) е непреклонен – думата си е дума и двамата трябва да се оженят. Парушев е силно притеснен и пробва да спаси своята среща с певицата по изненадващ начин. Какъв обрат ще настъпи в комичната ситуация?

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай