Терон, Кидман и Роби взривяват големия екран

Звездите се вихрят в най-новия си хит „Бомба със закъснител“

Терон, Кидман и Роби взривяват големия екран | StandartNews.com

„Бомба със закъснител“ – един от най-обсъжданите и провокативни филми, окичил се множество награди и номинации, включително и за „Златен глобус“ за впечатляващите изпълнения на Чарлийз Терон и Марго Роби като Мегън Кели и Кейла Посписил, е вдъхновен от действителен скандал. Невероятният актьорски състав, който се допълва от емблематичните Никол Кидман и Джон Литгоу, ни отвежда зад кулисите на най-могъщата и противоречива медийна империя на всички времена и ни прави свидетели на разтърсващите събития, довели до изобличаването и оттеглянето от длъжност на създателя на „Fox News“ Роджър Ейлс.

Носителката на „Оскар“ Никол Кидман влиза в ролята на известната журналистка Гретчен Карлсън, която става първата жена, повдигнала обвинение за сексуален тормоз срещу Ейлс. Към нея се присъединява популярната водеща Мегън Кели, която дълго време отказва да свидетелства срещу Ейлс и в чиято роля е носителката на „Оскар“ Чарлийз Терон. Номинираната за „Оскар“ Марго Роби изиграва младата Кейла Посписил – събирателен образ на няколко жени. Кейла е амбициозна и интелигентна, но същевременно и доста наивна. В ролята на Роджър Ейлс е виртуозният Джон Литгоу, който прави една от най-силните роли в кариерата си.

Поглед към „Бомба със закъснител“, темите, които разглежда и страхотното изпълнение на Чарлийз Терон, което спечели (поредното) признание на филмовите специалисти, ни дава най-новият специален ексклузивен клип „Гореща линия“. Видеото изобличава илюзията за сигурност, която дава телефонна линия за оплаквания в компанията, която би трябвало да бъде в помощ, разкрива неприемлива и ужасна ситуация, която се наблюдава в доста професионални сфери и нива на модерното ни общество и загатва как е възможно поведението на Роджър Ейлс да остане безнаказано толкова дълго време. 

Сценаристът Чарлз Рандолф – носител на „Оскар“ за оригиналния сценарий на финансовата драма „Големият залог“, а режисьор е Джей Роуч („Смяна в плана“). В ролите ще видим още Марк Дуплас, Алисън Джани, Дженифър Морисън, Кони Бритън, Кейт Макинън, Алис Ив и легендата Малкълм Макдауъл като Рупърт Мърдок.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай