Театри се отказаха от формулата 250 през стол

Представленията падат до края на следващата седмица

Театри се отказаха от формулата 250 през стол | StandartNews.com

От Сатирата обявиха, че се надяват да възстановят представленията си на 18 март. Хората на Калин Сърменов отдавна въведоха допълнителни мерки в битката срещу разпространението на коронавируса - почистване и дезинфекция на фоайетата, на дръжките на парапетите и вратите по няколко пъти на ден. В „Сълза и смях“ уточниха, че на 5 април моноспектакълът на Мариус Куркински „Черното пиле“ е с билетите от 9 март. „Рейс“ на 23 април ще се играе с билетите за 10 март. „Мемоарите на един Въргал“ на 22 април е с билетите от 11 март. Зрителите ще гледат на 7 април в „Славянска беседа“ „Жената е странно животно“ с билетите от 9 март.

Театър "София", „Зад канала“, Кукленият  отмениха всички представления до второ нареждане от Йорданка Фандъкова. Всички вече купени билети ще могат да бъдат презаверени за следващи дати. „Запазете билетите си и ще можете да ги презаверите на по-късен етап. Ще можете да получите и парите си обратно, ако предпочитате - не е необходимо да идвате до театъра сега“, казват от трупата на Ириней Константинов. В Народния и Младежкия всеки момент ще стане ясно какво се решили, след като засега се отказаха от формулата до 250 през едно. В Армията няма да има зрители до 22 март включително. За Театро обаче не е твърде ясно какво се случва. На сайта им пише, че представленията са отменени, но на касата продават билети – разбира се, през място. Така излиза, че най-върлите поклонници на Мелпомена могат да гледат от другата страна на канала на 14 март звездите на „Възраждане“ с  „Ало, ало“ по прочутия британски ситком с любимите герои: лейтенант Грубер, преданата секретарка Хелга и решителната Мишел....   Почти на свършване са билетите за следващото касово заглавие в афиша на частното Театро – „Нощта на Сократ“ от Стефан Цанев в режисьорска версия на актьора депутат Евгени Будинов, който трупа точки като влюбения бисексуален доктор Петмезов в „Откраднат живот“.  В главните роли са Валентин Танев, Филип Аврамов и Милена Аврамова.

Домът на киното и филмотечното „Одеон“ няма да работят, обявиха Стефан Китанов и Антония Ковачева, в чиито правомощия са двата салона.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай