Театърът в Силистра пусна билети „3в1”

Театърът в Силистра пусна билети „3в1” | StandartNews.com

Йосиф Сърчаджиев сред публиката в залата по време на юлските представления

Пакетна програма за посещение на театър предлага храмът на Мелпомена в Силистра. От вторник до четвъртък тази седмица любителите на сценичните изкуства могат да изгледат последователно три спектакъла с един билет от 10 лева.

Театралният маратон ще започне във вторник от 19 часа с комедията на Недялко Йорданов „В старо село накрай света". На следващия ден от същия час завесата ще се вдигне отново за комедийното представление „Търси се съпруг на мама" от хърватския драматург Миро Гарван. В четвъртък ще се играе пиесата на Орлин Дяков „46 крачки", режисирана от самия автор.

Индивидуалният билет за всяка постановка е 6 лева, но тези, които закупят пакетните пропуски, ще си спестят почти половината от цената за обичайното посещение в театъра, съобщи директорът на културната институция Златина Станева.
По време на юлските представления сред зрителите в залата ще бъде и големият български актьор Йосиф Сърчаджиев. Мастерът ще гледа спектаклите на силистренските театрали с намерението сам да постави в следващия сезон пиеса в крайдунавския град. Сега от мястото на зрителя Йоско ще изучава натюрела на актьорите, за да избере най-подходящия за трупата спектакъл, обясниха негови колеги.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай