Танци и екшън каскади в MasterChef

Танци и екшън каскади в MasterChef | StandartNews.com

Танци и много екшън в кухнята на MasterChef. В понеделник зрителите ще видят последния ден от кастингите и битката за последните престилки. Пред Виктор, Петър и Андре ще се яви лошо момче, което благодарение на кулинарията е намалило теглото си почти два пъти. Вегетарианка, обиколила света с работата си в цирка, ще се опита да впечатли журито с апетитно агнешко, а човек, преоткрил религията, ще признае, че се моли само за важните неща, сред които е и престилката, съобщават от бТВ.

Каскадьор, участвал в големи холивудски продукции, ще шашне журито. Любов в чиния и лек- това е храната за младо момиче, което също ще иска да премине по-нататък в надпреварата. Тя е украинка и ще премери сили с приятелката си, спечелила MasterChef Украйна.

Ризото, оцветено с мастило от сепия, скариди с бял шоколад, са част от изненадите за шефовете. Мис Баба Талант ще допълни атмосферата с класически Rock'n'Roll танц. Вдъхновена от първия сезон на любимото кулинарно шоу, една дама ще опита да „натрие носа на мъжа си", а друга ще демонстрира как се изкопчва истината от престъпници и терористи с храна.

Още от кулинарното шоу вижте от 21:30 часа в понеделник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай