Световна звезда идва на снимки в България

Рита Ора се завръща у нас за нов музикален клип

Световна звезда идва на снимки в България | StandartNews.com

Поп звездата Рита Ора ще се завърне у нас, за да заснеме новия си музикален клип. Тя вече лети към България и не планира да се връща в Лондон до края на годината, предадоха британските медии.

Таблоидите стриктно следят местоположението на родената в Косово певица, след като два пъти тя се забърка в скандали, че нарушава грубо ограничителните мерки заради коронавируса. Първо не спази 14-дневната карантина за пристигащи във Великобритания, след като пътува до Египет. След това направи парти за 30 души по случай 30-ия си рожден ден, докато страната бе в национална блокада.

Тайното събиране обаче бе разкрито от полицията. Ора се извини публично за грешната си преценка да го организира и предложи да плати 10 000 паунда глоба. Според нейни близки тя иска да отдели време за размисъл за всичко, което ѝ се е случило през изминалата тежка година и да завърши новите си парчета. По тази причина не планира да се връща в Лондон до края на годината, но не е ясно дали е избрала България и за почивка или след снимките ще пътува за друго място. Последно тя беше у нас през 2018-а, когато имаше концерт във Варна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай