Светльо Витков разпуска от политиката с рок край реката

Светльо Витков разпуска от политиката с рок край реката | StandartNews.com

Благоевград. Колоритният и популярен фронтмен на „Хиподил" Светльо Витков ще участва в грандиозния фестивал на рока в петък и събота край река Струма. Още много известни български изпълнители и рок формации ще нажежат въздуха до речните води, в началото на Кресненското дефиле. Витков ще загърби политиката, за да остави незабравими спомени за феновете си във феста „Рок на реката Симитли – 2013". Събитието се организира за втора поредна година от община Симитли, като целта е да се обогати културният календар. 'ROCK 'N' ROLLING ON THE RIVER' се организира с особената грижа и голям мерак на кмета Апостол Апостолов и Станимир Станимиров - Чачи от Центъра за екстремни спортове „X-club".

Амбицията им е фестът да намери място в националния календар на рокаджиите. В района е едно от най-добрите трасета за рафтинг и каяк в цяла Европа. А търсачите на адреналин с лодки по бързеите на реката са хора, ценители на хубавата музика и рок-ритмите.

Проявата е с „вход свободен". Възможно е настаняване в палатков лагер, „парцелите" на поляната край бързеите на Струма също са безплатни. За феновете на БГ-рока домакините от X-club предлагат и преференциални цени за рафтинг спускания, каяк, въжен парк, пейнтбол по време на „Рок фест Симитли'2013". В петък вечер фестът ще открият Петьо от Контрол, Подуене Блус Бенд и Васко Кръпката, група Hidhball. В събота жители и гости на Симитли ще купонясват с Данчо Караджов, Светльо и „Хиподил", Милена Славова, Севи, Силует.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай