Стъки укротява Юлиана

"Силният мъж се нуждае от силна жена", твърди водещата по ТВ7

Стъки укротява Юлиана  | StandartNews.com

Юлияна Дончева и съпругът й Станислав Недков-Стъки са щастливо женени и досега никога не са си лягали сърдите. "Правим компромиси със собствените си характери, защото и двамата сме много силни. Имало е моменти, в които всеки иска да доминира. Прехвърчали са и искри, като във всяко семейство. Но той знае как да ме укроти и развесели", сподели Юлияна в "Жените говорят" по ТВ7. Тя и майсторът на бойни изкуства са неразделни. Дончева пътува навсякъде с него, заедно са по цял ден, не се виждат само когато той е на тренировки.

"Много се обичаме, което ти дава вътрешно спокойствие и равновесие. Настроих се на 180 градуса спрямо динамиката на неговия живот. Бях коренно различен човек преди това и по време на първия си брак. Но и той промени навиците си, така че достигнахме баланс и хармония, които ни устройват и двамата. Няма как двама души да се срещнат и да се харесат във всичко", обяснява стиковането с половинката й водещата на "Пряка демокрация". Колкото до това дали мъжът й има проблем, че тя е успяла и красива млада жена, Дончева коментира: "Силният мъж се нуждае от силна жена. Само, ако мъжете са комплексирани, не понасят до себе си жена с авторитет."

По отношение на свободата двамата правят еднакви отстъпки. "Това, което изискваш от своя партньор, трябва реципрочно да го даваш и ти". И все пак и двамата взаимно се ревнуват. "Това е нормално, след като държиш на партньора си. Ревността я няма, само ако сте в етап, когато се чувствате повече като приятели", казва тя.

Това лято измина третата година от сватбата им, която според повечето интерпретации е първата критична точка във връзката. Дончева призна, че през това време и двамата са имали доста неприятности. "Но пък така изпитахме връзката си. В началото като че ли повече ме изненадваше, сега по-малко. Жените сме по-склонни към изненади", казва тя.

Синът й Йоан-Дако, който вече е на 19, живее самостоятелно. "Той вече е един млад човек, който гледа да се дистанцира от майка си и баща си, така че гледам да не преча и да не се натрапвам в живота му", споделя Юлияна.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай